Printre pașii parcurși de un brand de succes: DOVANI a redeschis magazinul din cadrul Shopping City Sibiu

Sibiu - 7 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Dacă în viața de zi cu zi ne alegem partenerii pe baza unor criterii bine stabilite, acest proces de selecție ar trebui să fie valabil și în ceea ce privește brandul care ne este de ajutor în crearea unor vestimentații de succes.

Imagine Dovani

Imagine Dovani

 Profită de ultimele zile de reduceri. 

Dovani

            Bineînțeles, fiecare persoană în parte ia astfel de decizii în funcție de nevoile proprii, însă trăsături precum sunt calitatea desăvârșită a produselor, raportul optim dintre calitate și prețuri, respectiv atenția acordată micilor detalii ar trebui să constituie factori decisivi în acest sens.

            De toate aceste calități, respectiv de multe alte atuuri se bucură și cei care aleg să colaboreze cu brandul DOVANI în materie de vestimentație, încălțăminte și accesorii. Cu o experiență de peste 24 de ani în domeniul modei dedicată bărbaților, DOVANI reușește de fiecare dată să creeze nu doar ținute uimitoare în garderoba iubitorilor de modă, ci și povești de succes în viața acestora.

            Anul acesta, DOVANI și-a creionat încă o etapă din propria proveste prin redeschiderea magazinului ce îi poartă numele în cadrul Shopping City Sibiu. Întrucât acest centru comercial a trecut printr-o perioadă dedicată renovărilor, iubitorii de fashion din Sibiu s-au adresat până acum doar magazinului online www.dovani.ro. Odată cu finalizarea procesului de renovare, s-au redeschis și porțile magazinului DOVANI. La momentul de față, există peste 20 de magazine DOVANI în întreaga țară, astfel încât bărbații caracterizați prin rafinament să poată alege piesele vestimentare potrivite propriului stil.

            Prin ce se remarcă brandul DOVANI în materie de haine bărbați?

          La ora actuală, orice bărbat dispune de posibilitatea de a face achiziții vestimentare cu ușurință, alegând dintr-o varietate de magazine fizice, respectiv online. Totuși, brandul care se numără în topul preferințelor pasionaților de modă trebuie să vină în întâmpinarea clienților săi cu mult mai mult decât o simplă colecție. Așadar, în continuare vă prezentăm câteva dintre aspectele care definesc brandul DOVANI drept unul de succes:

            DOVANI este un brand prezent în viețile oamenilor

            Fie că este vorba despre ziua în care ați avut cea mai dificilă întâlnire de afaceri, despre cea în care ați spus un „DA!” hotărât în fața altarului, alături de persoana iubită sau despre o altă etapă importantă din viața voastră, DOVANI este prezent prin acele articole special create în acest sens.

            Oferind o gamă diversificată de articole pentru bărbați, începând de la costume bărbați, încălțăminte bărbați sau pantaloni bărbați și nu numai, acesta reușește să surprindă mereu prin atenție la detalii, meticulozitate și perfecționism.

            Aliatul bărbaților în lupta cu temperaturile scăzute

            Cine spune că pe timp de iarnă, outfit-urile nu pot fi la fel de inspirate precum în sezonul călduros? Ei bine, în fiecare anotimp răcoros, DOVANI pregătește o colecție compusă din geci bărbați, pulovere bărbați și paltoane bărbați care să fie de ajutor în lupta cu temperaturile scăzute. Așadar, ținutele din oferta acestui brand debordează de rafinament, indiferent de sezon.

            Raport excelent între calitatea produselor și prețul acestora

            Fiecare dintre noi are în vedere, atunci când ia o decizie ce implică achiziții vestimentare, atât aspectele legate de preț, cât și cele privitoare la calitatea de care vor beneficia. DOVANI îmbină nu doar utilul și confortul cu eleganța, însă practică și tarife accesibile pentru orice buzunar.

            Prin urmare, orice bărbat interesat de produse calitative poate să ia decizia cea mai potrivită din toate punctele de vedere.

            Un brand de succes este cel care face parte din viețile oamenilor, începând de la cele mai mici aspecte. Așadar, în fiecare magazin DOVANI, bărbații sunt întâmpinați de calitate, oferte avantajoase și povești ce urmează a fi creionate cu pași încrezători!