Repatrierea decedaților din Europa: cum procedează rudele românilor?

BUCURESTI - 27 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Pierderea unei persoane apropiate nu a fost și nu va fi niciodată o etapă ușoară, mai ales dacă luăm în calcul sentimentele de tristețe cu care se confruntă familiile îndoliate, dar și numeroasele cheltuieli implicate în acest sens.

repatriere

repatriere

 Repatrierea decedaților este o procedură complicată ce necesită implicare și seriozitate, dar mai cu precizie, o echipă competentă care știe să empatizeze.  

eRepatriere

Cum procedăm atunci când cineva drag decedează peste hotare și ne afăm în necesitatea de a-i aduce trupul neînsuflețit acasă pentru a pregăti ritualul de înmormântare conform tradițiilor? O sumedenie de proceduri ce trebuie îndeplinite, un dosar complex de documente, dar și mii de kilometri care ne despart. Acestea reprezintă doar o mică parte din toate problemele pe care le întâmpinăm. 

Ei bine, în realitate, situația este cu mult mai dificilă, mai ales de când noul coronavirus se răspândește cu rapiditate pe întreaga suprafață a pământului. Astfel, autoritățile competente vin cu noi reguli și impedimente legislative, iar rudele îndurerate se confruntă cu dificultăți majore în repatrierea decedaților din Europa. 

La cine apelează românii pentru repatrierea defuncților din țările Europene? 

Dovedindu-se empatici față de situația critică și extrem de dureroasă a apropiaților persoanelor decedate și asumându-și obligațiile profesionale până la capăt, reprezentanții de la www. erepatriere .ro le sar în ajutor familiilor de români. 

Dacă unii dintre noi au un program fix, de opt ore pe zi, cei de la erepatriere.ro știu că orice moment contează atunci când vine vorba despre repatrierea decedaților și că trebuie să își continue meseria cu capul sus, oferindu-le simultan și sprijin moral tuturor celor care au pierdut de curând pe cineva drag. 

Astfel, aceștia preiau cu responsabilitate și datoria de a întocmi, solicita și obține documentația aferentă procedurii de repatriere, furnizarea unui sicriu special, conceput spre a menține, dar și transporta trupul neînsuflețit către casă, în așa fel încât obligațiile asumate față de familii să fie îndeplinite cu maximum de seriozitate, în cel mai scurt timp posibil.  

Fiind compusă din profesioniști, care au experiența necesară, echipa erepatriere.ro asigură servicii funerare adaptate regulilor naționale și internaționale de transport persoane decedate, având la dispoziție autospeciale omologate în baza legislației în vigoare, destinate efectuării în siguranță a repatrierii defuncților pe cale terestră. 

Din prisma timpului, preluarea trupului neînsuflețit, dar și transportul acestuia poate dura aproximativ 72 de ore, în funcție de numărul de kilometri ce trebuie parcurși. Cu toate acestea, procesul de repatriere a defuncților din Europa poate să difere ca timp, în situația în care cauzele decesului nu sunt cunoscute, iar elucidarea lor presupune efectuarea mai multor investigații. 

Atunci când vorbim de costuri, echipa erepatriere.ro demonstrează încă o dată că este înțelegătoare și că empatizează cu toți cei care sunt nevoiți să treacă printr-o astfel de încercare dureroasă.  

Astfel, deși tariful transportului internațional al persoanelor decedate variază în funcție de numărul kilometrilor parcurși din locul preluării trupului neînsuflețit și până la locația specificată de familie în România, erepatriere.ro furnizează servicii funerare în prețul cărora să se poată încadra cei îndoliați. 

Trecerea în neființă nu este o decizie pe care o putem programa sau care depinde de voința noastră. Prin urmare, în cazul în care treci prin asemenea clipe critice, apelează la sprijinul celor de la www.erepariere.ro!