Repatrierea decedaților din Europa: o ultimă alinare cu ajutorul potrivit!

BUCURESTI - 16 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Fiecare dintre noi știe că viața este extrem de scurtă și că timpul pe care îl avem la dispoziție nu pare niciodată suficient pentru a ne bucura de ea. Astfel, viața devine o colecție de momente plăcute, dar și nefericite, iar decesul nu face excepție de la această regulă.

repatriere

repatriere

 Oferim familiilor îndurerate, sprijinul de care au nevoie în momente dificile și neprevăzute precum decesul unui om drag, aducându-l în siguranță la domiciliu pentru un ultim ”Rămas-bun!”. 

eRepatriere.ro

Întrucât au găsit oportunități profesionale mult mai avantajoase peste hotare, mulți români au decis să își contureze viitorul într-o altă țară, fără să se gândească că poate, într-o zi, nu își vor mai revedea apropiații. 

În clipe de pandemie, în care ritualul de înmormântare trebuie desfășurat cu cel mult opt persoane, decesul persoanei iubite vine cu mult mai multe dificultăți pentru familiile îndoliate. Totuși, revederea chipului celui drag ce a trecut în neființă rămâne în continuare o alinare, chiar și în astfel de condiții. 

Erepatriere .ro – ajutorul rudelor îndurerate spre a-i revedea pentru ultima dată pe cei dragi, decedați peste hotare 

Odată ce un astfel de eveniment neplăcut are loc, este imposibil să ne ocupăm pe cont propriu de toate demersurile pentru aducerea trupului neînsuflețit acasă.  

Conștientizând cât de importantă este meseria pe care au ales-o, reprezentanții de la erepatriere.ro sprijină familiile îndoliate, preluând sarcina de repatriere a decedaților din Europa. Aceștia își desfășoară activitatea cu maximum de profesionalism, dar și empatie în țări precum: Italia, Germania, Ungaria, Olanda, Austria, Spania și Marea Britanie

Cunoștințele specializate, acumulate de-a lungul timpului de către cei de la erepatriere.ro sunt esențiale pentru a transporta defunctul în cel mai sigur mod, dar și într-un interval scurt de timp.  

De altfel, sarcinile personalului calificat de la erepatriere.ro includ și întocmirea, respectiv obținerea documentelor necesare repatrierii, începând de la Certificatul Constatator al Decesului, Certificatul de Îmbălsămare, Certificatul de Deces Internațional, Pașaportul Mortuar, dar și Autorizația obligatorie pentru acest tip de serviciu, de transport internațional al trupului neînsuflețit. 

Totodată, echipa erepatriere.ro furnizează și sicriul special conceput pentru a menține, dar și transporta trupul lipsit de suflare, în conformitate cu regulile internaționale și naționale. 

Cu siguranță, atunci când o persoană apropiată decedează în afara țării, familia sa trece nu doar prin cele mai triste momente, ci și prin numeroase impasuri financiare. Din acest motiv, reprezentanții erepatriere.ro practică tarife moderate, corecte, stabilite în funcție de numărul kilometrilor parcurși și de costurile implicate în obținerea documentației. De asemenea, aceștia propun soluții optime pentru orice buget, dovedindu-și de fiecare dată empatia și principiile morale.  

Fiind dotată cu autospeciale omologate în baza legislației aflată în vigoare, erepatriere.ro le oferă rudelor îndurerate speranța că într-un timp scurt își vor revedea persoana iubită. Astfel, fiind influențat de distanța ce trebuie parcursă până la locația indicată de familie, preluarea defunctului și transportul acestuia durează aproximativ 72 de ore.   

Dacă te confrunți cu o astfel de situație tragică și extrem de dureroasă, obține sprijinul de care ai nevoie din partea echipei erepatriere.ro. În asemenea momente, profesionalismul, rapiditatea și empatia sunt extrem de valoroase pentru a duce la bun sfârșit ritualul de înmormântare a celui ce a trecut în neființă.