Sezonul tomnatic se apropie, însă vara continuă. Alege-ți cele mai moderne ținute, ACUM la cele mai MICI PREȚURI pe dovani.ro!

BUCURESTI - 29 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Te declari un fan înfocat al sezonului călduros? Pe bună dreptate, cui nu îi plac zilele călduroase de vară?

Imbracaminte barbati - Dovani

Imbracaminte barbati - Dovani

 Sosirea toamnei este prilejul perfect de a-ți reinventa garderoba și stilul. 

Dovani

Ei bine, apropierea toamnei nu trebuie să te descurajeze nici măcar pentru o secundă: căldura verii se prelungește și în prima parte a anotimpului tomnatic, astfel încât tu să poți profita la maximum de temperaturi înalte, dar și de o garderobă pe măsură.

Și pentru că a venit vorba despre garderobă, avem vești și mai bune pentru tine: chiar acum în cadrul magazinului online dovani .ro îți poți cumpăra articolele preferate la cele mai atrăgătoare prețuri. Într-adevăr, nu este vorba despre nicio greșeală: pe dovani.ro reducerile de sezon sunt în plină desfășurare!

De ce brandul DOVANI se află în topul preferințelor bărbaților încă din anul 1994?

Cu atenție până la cele mai mici detalii, pasiune pentru modă și dorință de a aduce zâmbetul pe buzele bărbaților, dovani.ro își suprinde clienții de fiecare dată cu articole de înaltă calitate și cu ținute rafinate, de bun gust.

Calitate înaltă: cu toate că optezi pentru modele atemporale, nu te poți bucura de produsele cumpărate pentru o perioadă lungă de timp? Ei bine, asta înseamnă că trebuie să te asiguri că achiziționezi vestimentații confecționate din materiale calitative, care nu se deteriorează cu ușurință, ci rezistă pentru un timp îndelungat. La DOVANI vei uita cu desăvârșire de această problemă, deoarece după cum am zis și mai sus, atenția la detalii și calitatea produselor ce îi poartă amprenta brandului sunt principalele puncte forte de care vei beneficia.

Croieli impecabile: ai o siluetă robustă și te confrunți cu dificultăți atunci când vine vorba despre alegerea unui outfit care să ți se potrivească pe deplin și care, simultan, să îți evidențieze atuurile? Faci parte din categoria bărbaților înalți, însă cu o siluetă slim și nu găsești cu ușurință articole de îmbrăcăminte care să îți mascheze cu succes imperfecțiunile? Atunci, în mod cert, ai nevoie de soluțiile vestimentare disponibile pe dovani.ro. Croielile pieselor de îmbrăcăminte ale brandului DOVANI sunt special gândite pentru a evidenția orice tip de siluetă, în așa fel încât nu doar să te simți excelent, ci să și arăți ca atare!

Prețuri imbatabile: ai găsit articole de calitate, în modele atrăgătoare, însă nu dispui de suficiente resurse financiare pentru a le cumpăra? Pe dovani.ro astfel de griji aparțin de domeniul trecutului, iar tu vei beneficia de un raport optim între calitate și prețuri.

De fapt, DOVANI le pune la dispoziție clienților săi fideli oportunitatea de a valorifica fiecare cumpărătură în parte, prin intermediul unui program de fidelizare Brand Ambasador cu ajutorul căruia primești un punct de fidelizare la fiecare 10 lei cheltuiți. La acumularea unui minimum de 50 de puncte, le poți folosi spre a-ți cumpăra articolele favorite, oferta fiind valabilă exclusiv online.

Vara continuă, iar tu poți da start cumpărăturilor avantajoase pe dovani.ro! Nu uita de prețurile promoționale la zeci de articole de sezon , astfel încât să obții în fiecare zi un look modern și fresh!