Stai acasă și planifică în detaliu redeschiderea frizeriei tale!

BUCURESTI - 26 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

În contextul actual, în care răspândirea extrem de rapidă a virusului COVID 19 ne amenință pe zi ce trece tot mai mult, numeroase afaceri au fost nevoite să își suspende activitatea pentru o perioadă nedeterminată, ca urmare a deciziei luate de către autoritățile competente.

mașină de tuns - Barber Store

mașină de tuns - Barber Store

 Barber Store îți este alături în această perioadă dificilă, și îți propune să pregătești strategic terenul pentru perioada post-pandemie!  

Barber Store

Ei bine, printre acestea se numără și saloanele de înfrumusețare și frizeriile. 

Într-adevăr, nu este deloc o situație pozitivă, atât din punct de vedere financiar, economic, cât și din perspectivă socială. Totuși, dacă ne raportăm la evoluția celorlalte țări afectate de noul coronavirus, stoparea temporară a activității pare să fie o măsură necesară pentru a ne reveni în curând la normal. 

Ce îi așteaptă pe proprietarii saloanelor de frizerie după reluarea activității profesionale? 

Cu siguranță, regulile de igienă din incintele care desfășoară astfel de activități vor fi mult mai riguroase, pentru a preveni transmiterea bacteriilor, a microbilor sau a virușilor. Asta implică, la rândul său, și o necesitate de aprovizionare masivă, legată îndeosebi de produsele dezinfectanterecipientele pentru sterilizarespray-urile dezinfectante pentru mașinile de tunssterilizatoarele pentru prosoape și alte materiale textile sau sterilizatoarele UV. 

De altfel, dată fiind perioada actuală, produsele necesare pentru dezinfecție și sterilizare sunt la mare căutare, iar producătorilor le este destul de dificil să furnizeze cantități suficiente. Prin urmare, indicat ar fi să te aprovizionezi din timp și să te asiguri că, la redeschidere, salonul tău va fi complet dotat din acest punct de vedere. 

Totodată, suspendarea activității saloanelor de înfrumusețare și a frizeriilor generează o cerere destul de mare din partea clienților pe viitor. Gândește-te că bărbații se tund mult mai des decât femeile și că, foarte puțini sunt cei care apelează extrem de rar la ajutorul hair-styliștilor.  

Acest lucru se traduce printr-un boom de clienți de îndată ce vei reveni la locul de muncă și presupune ca proprietarii de frizerii să își estimeze și să își asigure din timp stocurile de produse profesionale pentru îngrijirea păruluide consumabile frizerie, dar și de alte accesorii sau instrumente/ustensile profesionale. 

Toate produsele profesionalenecesare pentru buna desfășurare a unui salon de frizerie sau a unui salon de înfrumusețare mixt sunt disponibile pe rafturile virtuale ale magazinului online www.barber-store.ro. Acest furnizor de excepție le asigură antreprenorilor din domeniu o ofertă completă și complexă și, simultan, practică tarife extrem de competitive la nivel de viață, fiind adeptul unui raport optim între calitate și prețuri. 

Mai mult decât atât, la început de primăvară, barber-store.ro vine cu noi surprize de nerefuzat pentru clienții săi: mașinile de tuns BaByliss aduse în premieră în România. 

BaByliss face parte cu succes din categoria liderilor europeni în materie de îngrijire personală, dezvoltând dispozitive moderne, dar practice și facil de folosit pentru o lungă perioadă de timp. Gama de mașini de tuns – ediție limitată, disponibile pentru precomandă pe barber-store.ro, garantează precizia, reglând exact lungimea firelor de păr și asigurând ușurință în utilizare. 

Tu cum profiți de această perioadă? Folosește timpul liber în avantajul tău și fii mereu la curent cu noutățile în materie de înfrumusețare, accesând barber-store.rofurnizorul de încredere al frizeriilor!