Stiloul Poenari Classic Cherry – ideal pentru începuturile frumoase

BUCURESTI - 24 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Dacă nu ați făcut până acum cunoștință cu stilourile din gama Poenari , vă spunem doar un singur lucru: nu mai lăsați timpul să treacă și aruncați măcar o privire pe catalogul de produse disponibil pe site-ul Poenari.ro.

Stilou Poenari

Stilou Poenari

 Oferim strălucirea razelor de soare fiecărei bijuterii de scris.  

Poenari

Cu siguranță vă veți îndrăgosti, așa cum am făcut-o și noi: ce poate fi mai sublim, mai delicat și mai rafinat decât un stilou unic, confecționat dintr-un material aparte, precum este lemnul? 

Ei bine, de-a lungul timpului, acest brand nu a ezitat nici măcar o secundă în a-și surprinde clienții și iubitorii de frumos cu modele inedite de stilouri realizate manual, cu atenție deplină până în cele mai mici detalii. Cu alte cuvinte, rezultatul muncii pasionate încântă utilizatorii prin finețe, ușurință în scriere și eleganță. Acesta este și principalul motiv pentru care pe lista celor mai celebri utilizatori ai stilourilor Poenari se numără nume ilustre, precum sunt: Președintele Klaus IohannisPatriarhul Daniel, Papa Francisc, dar și mulți alți șefi de stat sau personalități celebre din istorie. 

Totuși, astăzi, întreaga noastră atenție se îndreaptă către unul dintre stilourile acestui brand de prestigiu și anume: Stiloul Poenari Office Cherry. Iată ce caracteristici îl fac atât de deosebit: 

Potrivit atât pentru reprezentantele sexului frumos, cât și pentru bărbați 

Nu doar culoarea sa puternică, de vișiniu închis cu variații mai deschise ce îi accentuează părțile sidefate, ci și forma pe care o are, îl poziționează în topul instrumentelor de scris unisex, ideale pentru femei, dar și pentru bărbați. 

Astfel, fie că acesta este oferit în dar sau nu, se dovedește un model care poate evidenția pe de o parte feminitatea supremă și, pe de cealaltă parte, masculinitatea absolută. 

Materialele prețioase – simbolul rafinamentului 

Spre deosebire de instrumentele de scris clasice, care sunt disponibile peste tot pe piață, stiloul Classic Cherry este, prin definiție, amprenta eleganței. 

Deși poartă denumirea de Classic, modelul său este departe de a fi unul comun, ci, dimpotrivă, iese în evidență printr-un balans excepțional, o formă ușor de utilizat și, mai ales, prin componente metalice suflate cu aur de 24k. Nici penița acestui instrument de scris nu este mai prejos, fiind confecționată din oțel și placată cu aur. 

Toate aceste trăsături, alături de posibilitatea de a personaliza corpul stiloului cu un font auriu, depășesc limitele imaginației și denotă rafinament neîncetat. 

Autenticitate la cele mai înalte cote 

Pe lângă faptul că stiloul Classic Cherry este creația unui brand autentic, care produce instrumente de scris unice, acesta vine însoțit de un certificat de autenticitate și de garanție. Bineînțeles, în comparație cu stilourile din comerț, variantele realizate manual, pe baza experienței, dar și cu multă pasiune investită, se bucură de o durată de viață îndelungată și de un nivel înalt de rezistență. 

Un produs revoluționar, ce poate fi considerat un veritabil accesoriu în activitatea profesională, dar și un obiect de colecție pentru iubitorii de frumos, stiloul Classic Cherry din gama Classic a brandului Poenari marchează noi începuturi frumoase alături de utilizatorii săi. Așadar, dacă ți-am stârnit curiozitatea și te-ai decis să te convingi personal de magia acestui instrument de scris, tot ce trebuie să faci este să accesezi Poenari.ro.    

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/stiloul-poenari-classic-cherry-ideal-pentru-inceputurile-frumoase