Stilouri Alpha 46 - accentele stilului masculin reflectate în noua colecție Poenari.ro

BUCURESTI - 6 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Numeroase studii demonstrează faptul că bărbații de succes au în spate o rutină specifică ce le conturează personalitatea. Stilul masculin se remarcă la cote maxime în special când vine vorba de mediul bussiness.

stilouri Alpha 46 Poenari

stilouri Alpha 46 Poenari

Dacă până nu demult latura masculină era reprezentată de stilul casual în fashion și de ieșirile cu prietenii la terasă, astăzi, bărbații au revoluționat piața prin cerințe din ce în ce mai pretențioase. Bunul gust, rafinamentul, atenția la detalii sunt criterii esențiale după care se orientează orice bărbat de succes.

Revenind la stilul vintage, în zilele noastre, bărbații preferă cadourile de lux, indiferent că vorbim de articole vestimentare sau de accesorii.

Stilourile de lux reprezintă un cadou prin care poți capta cu adevărat atenția unui bărbat de succes. Iată ce conține noua colecție stilouri Alpha 46 din magazinul Poenari.ro și câteva sfaturi care să îți inspire alegerea.

 

Stilourile de lux Alpha 46 - de ce să alegi un asemenea cadou?

Stilourile Alpha 46 au un design nou, cu note ce accentuează stilul masculin. Un stilou Alpha 46 este mai mult decât un instrument de scris.

Fiind confecționate manual din rășină sau lemn, tranzițiile fine de culori datorate șlefuirii riguroase în Atelierele Poenari și finisajele metalice bogate în jocuri de nuanțe au drept rezultat realizarea unui instrument de scris masculin, dar cu note de eleganță și rafinament.

Un element de noutate îl reprezintă gama de culori a finisajelor metalice, astfel încât, clienții își pot alege nuanța reprezentativă a personalității.

 

Stilouri de lux Alpha 46 - inserții aurii, argintii sau rose?

Noua colecție de stilouri de lux din catalogul Poenari.ro vine cu stilouri în mai multe nuanțe ce accentuaează stilul masculin, la aceste culori, nota de eleganță este dată de inserțiile aurii sau argintii.

Este recomandat ca alegerea stilourilor pentru bărbați să fie inspirată și de preferințele dintre auriu, argintiu și rose. Iată cum alegi între auriu, argintiu și rose în funcție de personalitate.

Auriul este culoarea care reprezintă puterea, luxul și este potrivită persoanelor extrovertite, extravagande, dar care știu ce își doresc de la viață. Pentru persoanele care preferă auriul, stiloul Deep Sea, în nuanțe de albastru și inserții metalice aurii reprezintă o alegere inspirată pentru orice bărbat cu un caracter puternic și cu deosebite calități de lider.

Argintiul este o nuanță preferată de persoanele care adoptă un stil clasic, contemporan. Este o nuanță ce pune în evidență skillurile organizatorice și atenția asupra detaliilor. Un exemplu este stiloul Cyber Gray, în nuanțe de gri și inserții metalice argintii, dedicat bărbaților perfecționiști și conservatori.

Inserțiile metalice rose sunt preferatele persoanelor cu simț artistic și cu o latură empatică dezvoltată. Stiloul Winner negru cu inserții metalice rose este ideal pentru orice bărbat căruia nu îi e frică să își exprime sentimentele.

Cu alte cuvinte, în noua colecție Poenari.ro se regăsesc stilouri Alpha 46 , în diverse nuanțe și cu finisaje aurii, argintii sau rose, care să inspire alegerile clienților când vine vorba de alegerea unui cadou elegant.

 

Personalizarea stilourilor Alpha 46

O notă în plus cadoului este redată prin prezența detaliilor mici. Personalizarea se realizează prin gravură cu laser pe capacul stiloului. Gravarea presupune arderea materialului şi a lacului prin care se obține un text de culoare neagră rezistent de-a lungul anilor.

În magazinul online Poenari.ro se regăsesc diverse forme de personalizare, inspirate pentru alegerea unui cadou de lux, potrivit pentru orice bărbat stilat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/stilouri-alpha-46-accentele-stilului-masculin-reflectate-in-noua-colectie-poenari-ro1