Summer Fashion DOVANI.ro - tendințe în modă pentru bărbați

BUCURESTI - 30 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cine spune că bărbații nu sunt interesați de modă? Orice domn de succes are o atenție sporită asupra detaliilor, iar acest lucru se reflectă și în outfit-ul ales pentru fiecare eveniment important din viața sa.

Noua colectie Dovani

Noua colectie Dovani

Moda nu mai este un moft, ci a devenit o necesitate în contextul social actual. Pe scurt, hainele sunt ca o carte de vizită, iar fiecare stil vestimentar poartă amprenta diverselor tipuri de personalitate. Iată cum să faci un Update pentru garderoba ta, inspirat de pe DOVANI.ro

 

Care sunt tendințele în modă pentru bărbați din această vară? 

Sezonul cald a început, iar garderobele au nevoie de un update. Moda masculină trece printr-o perioadă cu schimbări neașteptate, iar magazinul online DOVANI.ro este pregătit să se ridice la așteptările clienților, indiferent de sezon. Noile tipuri de joburi, hobby-uri și evenimente au atras și diversitatea stilurilor vestimentare. În continuare sunt prezentate câteva articole de îmbrăcăminte bărbați, perfecte pentru această vară. 

  

Tricouri polo bărbați 

Stilul casual poate fi adaptat la o varietate de articole vestimentare. Pentru pasionații stilului casual, dar care își doresc să denote stil, tricourile polo sunt o opțiune demnă de luat în considerare.  

La început, acest trend a luat naștere dintr-o necesitate, astfel încât aceste piese vestimentare făceau parte din uniformele sportive. Astăzi, un set de tricouri polo reprezintă un must have din orice garderobă a bărbatului modern. Tricoul polo a devenit indispensabil pentru bărbații stilați indiferent de vârstă. 

Fie că sunt purtate cu pantaloni scurți sau lungi, cu adidași sau espadrile, un avantaj major adus de trendul tricourilor polo este reprezentat de versatilitate. Fiind croite cu un guler și nasturi, aceste tricouri pot înlocui cu ușurință cămășile, conturând un outfit lejer, fiind perfecte în cadrul evenimentelor din sezonul cald. Atât în magazinul online, dovani.ro, cât și în sediile fizice  clienții sunt întâmpinați de o gamă largă de nuanțe și imprimeuri asortate trendului actual pentru tricouri polo. 

  

Pantaloni bărbați stil chino  

Pantalonii au un loc special în garderoba masculină din totdeauna. În prezent, moda s-a adaptat la conteztul actual, în care totul este pe repede înainte și astfel e nevoie ca pantalonii să fie lejeri, ușor de asortat și în același timp să confere o notă de bun gust. 

O pereche de pantaloni chino reprezintă o interpretare modernă a pantalonilor clasici. Pentru vară, acești pantaloni sunt perfecți în orice context casual sau smart casual. Ușor de asortat, lejeri și într-o gamă de nuanțe care sunt în trend, un astfel de articol vestimentar nu trebuie să lipsească din garderobă. În noua colecție, pe DOVANI.ro se regăsesc o varietate de pantaloni chino, potriviți pentru o gamă largă de stiluri vestimentare. 

  

Cămăși mânecă scurtă bărbați 

Cămășile dau mereu o notă de leganță și stil. În această vară, clasicul și sumbrul a fost înlocuit de nuanțe pastelate și imprimeuri. Căldura poate fi o provocare, dar cămășile cu mânecă scurtă din magazinul DOVANI.ro sunt confecționate din materiale de calitate ce lasă pielea să respire. Pentru bărbații ce vor să iasă în evidență, cămășile cu imprimeuri sunt ideale pentru orice ținută casual.  

Domnii interesați de stilul clasic sunt invitați să aleagă nuanțe de alb sau albastru, croite cu același bun gust și atenție la detalii specific DOVANI. 

  

Cu un nume consacrat pe piața românească, magazinele DOVANI își surprind intotdeauna clienții prin calitatea materialelor și atenția asupra detaliilor. În fiecare sezon, sunt actualizate articole de îmbrăcăminte dedicate bărbaților, în funcție de noile tendințe fashion pentru bărbați. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/summer-fashion-dovani-ro-tendinte-in-moda-pentru-barbati