Summer Sales: reduceri de până la 50% pe www.dovani.ro Nu lăsa stocurile să se epuizeze!

BUCURESTI - 13 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Într-adevăr, DOVANI - brandul preferat al bărbaților din România a dat start la reduceri de preț masive, de până la 50%!
Nu-i așa că a venit în sfârșit momentul mult așteptat spre a-ți completa garderoba cu o doză ridicată de rafinament, dar la o serie de tarife avantajoase? Ei bine, pe www.dovani.ro orice pasionat de modă și de trenduri cât mai actuale poate să achiziționeze articole de sezon, la prețuri promoționale!

Îmbrăcăminte bărbați - Dovani

Îmbrăcăminte bărbați - Dovani

 Poți obține ușor outfit-uri excepționale cu piese vestimentare potrivite atât gustului, cât și bugetului tău.  

Dovani

Cu ce produse te întâmpină magazinul online DOVANI în sezonul călduros? 

Îți dorești piese vestimentare noi, ideale pentru concediu sau pentru locul de muncă în perioada verii, însă nu mai ai timp să vizitezi magazinele de profil din mall-uri?

Nu trebuie să intri în panică sau să te îngrijorezi, garderoba ta poate beneficia în continuare de un refresh, fără prea multe eforturi: articolele de îmbrăcăminte, de încălțăminte și accesoriile potrivite se află la doar un click distanță! Accesează www.dovani.ro și profită de cele mai avantajoase tarife din an la colecția de primăvară-vară, înainte de a se epuiza stocurile:

Pantaloni bărbați: confecționați din materiale de înaltă calitate, care nu îi permit pielii să transpire, dar și după croiuri avantajoase pentru orice tip de siluetă, pantalonii bărbați disponibili pe dovani.ro sunt acum la reducere!

Fie că ai nevoie de o pereche de pantaloni bărbați pe care să îi poți purta într-o combinație vestimentară ideală la locul de muncă, fie că dorești să arăți impecabil în timpul liber, în cadrul magazinului online DOVANI vei dispune de posibilitatea de a alege între un stil casual, office sau elegant.

Cămăși bărbați: atât cu mânecă scurtă, cât și lungă, cămășile bărbați ce poartă amprenta brandului DOVANI sunt realizate în așa fel încât vestimentația ta să fie una absolut inspirată! În materie de ținute pentru birou, dar și atunci când te pregătești să ieși la un date romantic, cămășile smart casual, office sau rafinate nu trebuie să lipsească din outfit-ul tău!

Tricouri bărbați: întrucât este perioada de concedii, în care vremea pare să țină cu noi, tricoul este un articol de îmbrăcăminte necesar în garderoba fiecărui bărbat pasionat de modă. Oferindu-ți confort, dar și posibilitatea de a obține un look încrezător, tricourile de pe dovani.ro te așteaptă la cele mai mici prețuri, în nenumărate modele și culori!

Pantofi bărbați din piele: pielea naturală este singurul material care poate să ofere atât un aspect plăcut, cât și confort deplin în materie de încălțăminte. La DOVANI se pune întotdeauna accent pe nevoile clienților, motiv pentru care fiecare piesă de încălțăminte are la bază piele de înaltă calitate, fiind disponibilă într-un design modern și aspectuos.

Accesorii bărbați: cu toate că am investit în piese de îmbrăcăminte și în pantofi, o ținută reușită nu poate fi completă fără accesoriile potrivite. Așadar, DOVANI îți iese din nou în întâmpinare, cu o gamă diversificată de accesorii rafinate, începând de la cravate, papioane, curele, butoni, genți sau curele bărbați.

Lasă-te cuprins de modă și beneficiază acum de cele mai mici prețuri la articolele tale favorite din colecțiile DOVANI! Pe www.dovani.ro ai parte atât de eleganță deplină, cât și de un raport optim între calitate și preț!