Te întrebi care sunt cadourile preferate de sărbători? Află acum care sunt acestea

BUCURESTI - 29 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail


Dragă cititorule, știm cum este să te pregătești pentru luna cadourilor. Chiar dacă nu plănuiești să oferi un cadou fiecărei persoane din viața ta, ai în gând pe cele mai importante cărora dorești să le aduci bucurie, cele care înseamnă ceva în viața ta.

stiloul Poenari

stiloul Poenari

 Bucură-i de sărbători pe cei dragi prin intermediul unor cadouri speciale.  

Poenari

Și cum să facem acest lucru mai bine decât reflectând pentru puțin timp la ceea ce reprezintă ființele resprective pentru noi. Să ne lăsăm ghidați de instinct și să valorificăm anumite aspecte ce ies în evidență. Nouă, oamenilor ne lipsește uneori spiritul de observație, dar atunci când dorim cu adevărat să aducem bucurie în viața cuiva, întreaga noastră atenție este acordată lor, celor pe care îi iubim.

Persoanele dragi din viețile noastre au povești nespuse, amintiri care zac în suflete și minte. Acestea merită puse în valoare într-o formă sau alta, evidențiate și valorificate. Valori, aspirații, emoții și principii, toate contribuie la forma omogenă a unei personalități.

Îți prezentăm colecțiile de stilouri Poenari: unice, rafinate, clasice și de neprețuit. Ele sunt instrumentele de scris realizate manual prin intermediul cărora s-au conturat zeci de cuvinte în mii de forme, s-au așternut emoții și s-au notat impresii, s-au semnat decizii și s-a dat contur cunoașterii.

Cadoul ideal pentru un bărbat

Bărbații rafinați, cu clasă și plini de cunoaștere cunosc adevăratele valori după care societatea se ghidează, însemnătatea eleganței fine și clasice precum și valorile atemporale. Alege să fii unic prin cadoul pe care îl oferi și dă glas recunoștinței tale printr-un obiect unic. În rândurile de mai jos îți prezentăm o serie de idei care, sperăm să îți fie de folos.

Colecția de stilouri Baron – cuprinde opt stilouri delicate și structurate în linii asemănătoare dar în nuanțe diverse. Fiecare stilou în parte ”vorbește” despre propria valoare, în mâna unui bărbat cele mai potrivite sunt: Baron Măslin, Baron Emerald, Baron Brown și Baron Business. Fiecare stilou în parte îndeplinește un caracter propriu, putându-se mula pe gustul celor mai pretențioase persoane.

Cadoul ideal pentru o femeie

Femeile sunt cele care adoră mai mult decât oricine spiritul sărbătorilor. Acum este ocazia perfectă pentru a le aduce motive de bucurie. Mai cu precizie, în această perioadă ele sunt cele care caută accesorii, diverse ornamente pentru a-și împodobi casele.

Femeile știu cum să scoată la suprafață esența frumuseții, știu să învăluie cu iubire fiecare loc pe unde pășesc și știu cum să primească dar și cum să ofere. Un stilou de lux este o bună modalitate prin care o femeie își poate valida valorile interioare, pasiunile și trăirile.

Colecția de stilouri Classic – valorificată de trei exemple, aceste modele rup din esența artei și mângâie retina oricărei persoane prin simpla lor formă. Una din cele trei bijuterii care îndeplinește un real potențial pentru cadoul ideal este stiloul Classic Hot Pink.  

Colecția de stilouri Office – este reprezentată de 5 stilouri unice și sunt de o splendoare inedită. Prin aspectul lor seduc orice privire, dezgheață inimi și stârnesc laturile creativității. Stilourile din acestă colecție sunt perfecte pentru doamne și domnișoare iar modelele ideale sunt: Office Pink, Office Fantasy și Office Cherry.

În această perioadă ai posibilitatea de a aduce persoanelor importante din viața ta prilejul de a se simți speciale și apreciate. Creează momente speciale cu stilourile Poenari . Fă din momentele acestea cele mai speciale amintiri ce vor merita să fie notate și păstrate în pagini care vor dăinui pe vecie.