TOP 3 cadouri perfecte pentru nou-născuți

BUCURESTI - 28 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Fără îndoială, găsirea unui cadou potrivit pentru o persoană apropiată este mereu o provocare. Nici măcar atunci când cunoaștem multe detalii despre aceasta, nu înlăturăm pe deplin riscul alegerii unui produs lipsit de funcționalitate. Cum procedăm, însă, în cazul în care cei mai buni prieteni au devenit de curând părinți și bebelușul lor merită o surpriză plăcută?

Puppa Kids

Puppa Kids

 Este minunat când împărtășim iubire prin fiecare gest, chiar și prin hăinuțe, jucării și papucei simpatici. Descoperă ofertele promoționale! 

Puppa Kids

Cu siguranță, primul moment în care facem cunoștință cu noul membru al familiei lor implică dăruirea unui cadou deosebit. De altfel, la venirea pe lume a unui copilaș, părinții vor primi numeroase alte daruri de la cei dragi, sens în care este esențial să cumpărăm articole de care au cu adevărat nevoie.

1. Body-urile pentru bebeluși

Copiii cresc extrem de repede, iar hăinuțele le rămân imediat mici. În principiu, majoritatea părinților nu investesc sume considerabile în articole de îmbrăcăminte pentru bebeluși, deoarece în scurt timp vor fi nevoiți să achiziționeze altele în mărimi mai mari.

Așadar, la prima întâlnire cu juniorul, ideal ar fi să mizați pe caracterul funcțional al body-urilor, aceste piese vestimentare dovedindu-se de mare ajutor în primul an al copiilor. Totodată, nu uitați să vă orientați asupra unor mărimi potrivite nu doar în primele șase luni de viață, ci și în următoarele perioade. Nu vă îngrijorați nici dacă body-urile cumpărate vi se par foarte mari, deoarece veți scuti părinții de cheltuieli ulterioare.

2. Baby Nest-uri

Cunoscute și sub denumirea de „cuiburi pentru bebeluși”, baby nest-urile vin în întâmpinarea nou-născuților cu o doză suplimentară de confort. Întrucât specialiștii sunt de părere că cei mici ar trebui să doarmă îndeosebi pe spate, popularitatea baby nest-urilor a crescut exponențial în ultimii ani.

Aceste produse au rolul de a menține poziția corectă a piticilor în pătuț, dar sunt excelente și în situația în care părinții decid să își adoarmă copilul în propriul pat.

3. Jucăriile speciale

Inevitabil, atunci când vorbim despre copilași, avem în vedere și toate categoriile posibile de jucării. Este perfect adevărat faptul că, în primele luni de viață, bebelușii nu conștientizează tipurile de jucării și scopul acestora, însă este recomandat să fie învățați încă din timp să se joace.

Totuși, nu orice jucărie este potrivită pentru primele etape din copilăria piticilor, de aceea trebuie selectate în funcție de categoria de vârstă și de rolul lor. Există nenumărate jucării speciale, care contribuie la buna dezvoltare a juniorilor, astfel încât să puteți alege varianta cea mai bună.

Unde găsiți toate aceste produse pentru bebeluși, disponibile la prețuri accesibile, dar realizate și din materiale de calitate? Bineînțeles, în ceea ce privește bunăstarea celor mici, calitatea este esențială, indiferent dacă ne raportăm la jucării, la baby nest-uri sau la hăinuțe. Puppa.ro este unul dintre magazinele românești preferate de către părinți, atât din prisma tarifelor practicate, cât și din alte privințe (calitate înaltă, livrare rapidă, gamă diversificată de articole, etc).

Mai mult decât atât, Puppa.ro a dat startul reducerilor promoționale, de până la 50%. Prin urmare, dacă urmează să faceți în curând cunoștință cu un bebeluș, nu uitați să vă ghidați după caracterul funcțional al cadoului, dar și după calitatea produselor.

Taguri: puppa kidsbody-uricompleuri