Top 3 idei inspirate de cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat. Tu ai decis ce alegere vei face?

BUCURESTI - 20 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Ești pus în situația de a opta pentru un anumit cadou, însă nu ai nicio idee cu adevărat inspirată? Cu siguranță, fiecare persoană își dorește să fie surprinsă într-un mod plăcut, atunci când primește ceva în dar, gând care te pune și mai mult în dificultate, nu-i așa?

Stiloul Poenari Majestic

Stiloul Poenari Majestic

 Stiloul Poenari nu vine singur. Precum lampa lui Aladin, poartă în el un duh. 

Eugen

Ce ar trebui să alegi dintr-o gamă atât de diversificată de produse disponibile pe piață? Să te orientezi asupra unui dar mai personal sau care să păstreze o notă mai oficială?

În rândurile următoare, ți-am pregătit câteva variante interesante de cadouri asupra cărora te poți orienta, ori de câte ori întâmpini dificultăți:

1. Un stilou de lux

De fapt, fie că este vorba despre cadoul pe care urmează să i-l dăruiești atât unui bărbat, cât și unei femei, stilourile de lux sunt acea variantă care inspiră nici mai mult și nici mai puțin decât eleganță și rafinament deplin.

Spre exemplu, POENARI este unul dintre brandurile românești care îți poate oferi calitate înaltă sub forma unui produs revoluționar, confecționat dintr-un material pe cât se poate de neobișnuit.

Dacă vei accesa www.poenari.ro - magazinul online al brandului de mai sus - vei descoperi numeroase opțiuni de stilouri din lemn, confecționate cu pasiune și iubire pentru frumos. Astfel, persoana care va primi un astfel de dar se va bucura nu doar de un produs util, pe care să îl poată folosi în activitatea sa de zi cu zi, ci și de instrument de scris unic.

2. O servietă din piele

În cazul în care cel pentru care cauți un dar perfect desfășoară o activitate profesională de birou sau face parte din mediul de afaceri, ai putea să achiziționezi o geantă bărbătească din piele.

În mod definitoriu, acesta îi va aprecia utilitatea, precum și design-ul modern. Totuși, te sfătuim să acorzi o atenție deosebită materialului din care servieta este confecționată, spre a lua decizia cea mai înalt calitativă.

3. O curea din piele

Cureaua este unul dintre acele accesorii indispensabile în ținutele bărbătești, iar momentul de față poate fi ocazia pe care de mult o așteptai spre a-l surprinde cu un dar rafinat.

Totuși, nu uita că, în general, cureaua este un cadou mai personal, motiv pentru care nu se pretează să îl oferi unei persoane pe care nu o cunoști foarte bine. De asemenea, asigură-te că modelul de curea ales se potrivește atât stilului său personal, cât și preferințelor sale din punct de vedere vestimentar.

În cazul în care este vorba despre o persoană ale cărei gusturi nu îți sunt întru-totul familiare, atunci prima variantă de mai sus, stiloul de lux de la POENARI, este mai potrivită.

         

Acum că dispui de aceste opțiuni, tu asupra căreia te-ai decis? Ce vei alege spre a-i face o surpriză? Dacă stilourile confecționate din lemn ți se par cea mai inspirată idee de cadou, atunci nu ezita să accesezi www.poenari.ro. Reprezentanții brandului POENARI te vor ghida cu sfaturi utile, astfel încât să poți selecta instrumentul de scris potrivit.