TOP 3 motive pentru a alege o platformă de comerț electronic de tip SaaS. UpCommerce.ro – soluția pentru dezvoltarea afacerii tale în mediul virtual

BUCURESTI - 20 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Comerțul electronic este cea mai bună soluție pentru progresul tău profesional. Ai o idee de afaceri pe care vrei să o transpui în realitate, însă nu ești pe deplin hotărât cu privire la varianta de platformă pe care să îți dezvolți magazinul online?

comerț electronic - Up Commerce

comerț electronic - Up Commerce

 Profită de oportunitățile pe care le poate oferi afacerii tale o platformă de comerț electronic!  

Up Commerce

Ei bine, una dintre cele mai semnificative decizii pe care antreprenorii trebuie să le ia atunci când se îndreaptă către desfășurarea activității în zona virtuală este alegerea tipului potrivit de platformă de comerț electronic. 

Cu siguranță, știi deja că există mai multe categorii: platformele de tip SaaS (cu plată lunară), cele open-source (gratuite), platformele personalizate și cele enterprise (produse pentru comercianții de dimensiuni mari). 

La ce se referă Saas? 

Prin intermediul sistemului SaaS (Software as a Service), furnizorul îți oferă practic un serviciu găzduit intern (platforma de comerț electronic), în schimbul unui abonament pe care urmează să îl plătești lunar.  

Asta înseamnă că dispui de oportunitatea de a-ți accesa magazinul online din orice locație, atât timp cât te bucuri de acces facil la internet. Cu toate acestea, în comparație cu platformele open-source, codul nu este public, ci administrarea este realizată doar de către furnizor.  

Avantajele platformelor de tip SaaS 

Înainte de a opta pentru această variantă, recomandat ar fi să cunoști toate avantajele de care poți beneficia. Așadar, principalele 3 beneficii de care business-ul tău online se poate bucura sunt: 

1. Posibilitatea de a economisi  

Atunci când închiriezi o platformă eCommerce, îți vei lansa cu ușurință afacerea, cu un minimum de timp investit, dar și de resurse. 

De fapt, magazinul tău online va deveni funcțional în doar câteva minute, fără să mai investești sume fabuloase în acest sens. De altfel, poți înregistra vânzări chiar din prima săptămână, deoarece toate plugin-urile și modulele necesare sunt deja instalate. 

2. Dispui de o plajă largă de furnizori locali 

În cazul în care publicul tău țintă este românesc, este indicat să optezi pentru o platformă de comerț electronic de tip SaaS.  

De ce? Ei bine, aceasta este dezvoltată tocmai pentru a se plia pe nevoile și cerințele clienților, beneficiind de integrări cu furnizorii de servicii principali (firme de curierat, firme de procesare plăți online, Google login, servicii de tip ERP, etc). 

3. Toate eforturile depuse vor fi direcționate către buna dezvoltare a afacerii 

Un avantaj major atât pentru un business nou pe piață, cât și pentru unul deja stabil este cel de a te concentra doar pe buna dezvoltare a acestuia. 

Spre deosebire de platformele de tip open-source și cele custom, nu vei mai fi nevoit să te îngrijorezi de detaliile tehnice (testarea platformei, experiența utilizatorului, integrarea furnizorilor, etc). Firma furnizoare îți asigură mentenanța software-ului închiriat, găzduirea magazinului online, dar și toate actualizările de care ai nevoie. 

Cu alte cuvinte, fiecare specialist se va ocupa de aria sa de expertiză: tu te poți focusa pe avantajele de care propria afacere dispune, iar furnizorul îți va oferi o platformă de comerț electronic care se bucură deja de succes.  

În mod cert, după ce ai parcurs toate avantajele de mai sus, te-ai convins că soluțiile oferite de o platformă de comerț electronic de tip SaaS sunt cele mai potrivite pentru afacerea ta. Așadar, te sfătuim să optezi pentru www.UpCommerce.ro. Accesează link-ul de mai sus și alege UpCommerce pentru dezvoltarea business-ului tău în mediul online!