Top 3 produse office de care ai nevoie în 2020! Află cum poți începe noul an cu maximum de succes!

BUCURESTI - 12 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

De la an la an, fiecare dintre noi are noi planuri, visând la o activitate cât mai împlinitoare și, implicit, la mai mult succes în tot ceea ce face.

stiloul Poenari

stiloul Poenari

 Organizarea va fi punctul tău de sprijin pentru obținerea succesului în 2020.  

Poenari

Cum ai reacționa dacă ai ști că există 3 obiecte care să te vor ajuta să îți îndeplinești fiecare obiectiv pe care ți l-ai propus în 2020? Despre ce este vorba? Parcurge rândurile de mai jos și descoperă cum poți păși cu încredere în noul an: 

1. O agendă complexă și bine structurată 

Se spune că buna capacitate de organizare este un ingredient vital în orice domeniu. De ce ai nevoie de o agendă și cum poate aceasta să îți schimbe activitățile? 

În primul rând, notarea tuturor task-urilor pe hârtie îți asigură claritate asupra ideilor, dar și asupra celor mai bune decizii pe care trebuie să le iei, oferindu-ți mai multe perspective. De altfel, utilizarea unei agende te va ajuta să reduci nivelul de stres, încurajând totodată și un stil de viață extrem de bine organizat. 

Bineînțeles, odată ce toate obiectivele sunt redate pe hârtie, îți va fi mult mai ușor să le îndeplinești, fără a mai amâna începerea lor. Ți-am spus și că planificarea este o activitate care aduce eficiență, dar și armonie? 

2. Un stilou de lux 

Te-ai întrebat vreodată de ce șefii de stat nu semnează niciodată un document oficial cu pixul? Sau de ce oamenii de afaceri care se respectă poartă întotdeauna cu ei propriul stilou, indiferent de context? 

În special în mediul business, dar și în alte arii, stiloul este o amprentă a rafinamentului. Adăugând o notă de unicitate, acest instrument de scris sugerează faptul că ești o persoană responsabilă, serioasă, dar și caracterizată prin eleganță. 

De asemenea, poți opta pentru un stilou de lux personalizat cu un mesaj optimist sau care îți transmite o stare pozitivă, așa cum este citatul preferat sau motto-ul propriei firme. În acest mod, de fiecare dată când vei semna un document, îți vei aminti care este principalul tău scop în 2020 și anume cel de a atinge culmile succesului și de a nu renunța ușor, indiferent de obstacolele pe care le întâlnești. 

Un astfel de instrument de scris care, cu siguranță, te va cuceri instant face parte din gama de stilouri din lemn, disponibile pe www. poenari .ro. Un material neobișnuit, așa cum este lemnul, alături de metale prețioase, precum aur sau rodiu, toate într-un singur produs: stiloul POENARI

3. O servietă din piele 

Există mult mai multe moduri prin care îți poți pune în valoare eleganța, decât prin intermediul outfit-urilor scumpe sau spectaculoase.  

Acesta este și cazul servietei din piele. Completând de minune aspectul oricărei persoane care își desfășoară activitatea în mediul de afaceri, acest produs depășește universul accesoriilor și îți asigură nu doar organizarea tuturor documentelor, protecția acestora, ci și intimitatea de care ai nevoie. 

Rafinament și funcționalitate la pachet? O servietă din piele îți poate oferi acest duo, necesar în noul an. 

Așadar, tu cum pășești în 2020? Nu uita de lista de mai sus, cu siguranță îți va oferi mai multă încredere în propria persoană!