Top 4 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat în 2019!

BUCURESTI - 12 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Pentru bărbații care au înțeles că moda nu este doar pentru femei, și își doresc constant să evolueze și să aibă ținute foarte bune, designerii Dovani vin cu câteva sfaturi pe care să le folosești de fiecare dată când ești într-un impas al modei și nu numai.

Dovani - piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat

Dovani - piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat

 Eleganța și stilul sunt atuurile unui bărbat adevărat! 

Dovani

Bărbații de succes știu cum să își pună în valoare trăsăturile și cum să se îmbrace adecvat cu fiecare ocazie, conform evenimentului la care participă. Este important ca în garderoba oricui să se regasească articole vestimentare și accesorii casual, business, dar și elegante. Un bărbat care se respectă, are în garderobă ținute pentru orice ocazie, astfel că nu este niciodată luat pe nepregătite.

Pentru a deveni un exemplu de stil pentru toți bărbații cu care interacționezi, asigură-te că din garderoba ta nu lipsesc următoarele piese vestimentare:

Costumul

Dragi bărbați, țin să menționez încă de la început că această piesă vestimenatră nu este dedicată în totalitate doar nunților sau petrecerilor la care participați ocazional. Există diferite modele și tipuri de costume, potrivite pentru orice ocazie.

Domnii cărora le place să afișeze o imagine de indiviat știu cât este de important să aibă la dispoziție trei tipuri de astfel de ținute: elegant, business/office și smart-casual. Fiecare ținută trebuie purtată la ocazia potrivită deoarece, în caz contrar nu vei lăsa o impresie tocmai bună părând că faci eforturi prea mari pentru a părea bine îmbrăcat, riscând astfel să o dai în bară cu ținute nepotrivite.

Pantofi eleganți și casual  

Precum și în cazul costumelor, pantofii trebuie purtați în funcție de evenimentul la care participi. La evenimentele cu un dress code elegant, obligatoriu trebuie să porți pantofi eleganți, potriviți ținutei. Pe când la ținutele casual sau smart-casual poți să încerci ceva mai lejer.

Dacă ești un înrăit al modei poți să încerci și unele combinații mai îndrăznețe, în conformitate cu sfaturile stiliștilor si regulile designer-ilor consacrati!.

Cravatele

O cravată poate spune multe lucruri despre tine, persoanelor cu care interacționezi. În primul rând, va scoate la suprafață personalitatea în funcție de alegerea făcută.

În funcție de stil, felul în care te îmbraci, costum sau chiar și statura ta, cravatele trebuie alese foarte atent și cu mare grijă pentru a nu ruina o întreagă ținută. Asortează întotdeauna cravata la culoarea cămășii pe care o porți.

Cravatele pot fi considerate atât accesorii, cât și elemente cu un rol estetic foarte accentuat.

Nu face compromisuri și străduiește-te să creezi ținute deosebite, care să te pună în valoare și, astfel, vei deveni un exemplu pentru cei din jur!

Curele

Cureaua este accesoriul care nu poate lipsi din garderoba ta. La un outfit elegant, este obligatorie o curea care să se asorteze cu pantofii. Dimesiunile curelei se aleg foarte atent, în funcție de costumul pe care ți-ai propus să îl porți dar și proporțile corpului tău.

Să ai o apariție bună de fiecare dată nu este un lucru deloc greu, trebuie să dai mai multă atenție accesoriilor și pieselor vestimentare care te scot din anonimat și să ai grijă totodată să le porți la ocaziile potrivite.

Poți fi chiar tu un model pentru ceilalți bărbați, așadar arată-le că ai simțul modei în sânge. Dovani.ro îți pune la dispoziție cele mai frumoase piese vestimentare, astfel că vei putea mereu să creezi ținute perfecte, indiferent de ocazie.