Totul despre covorașele auto: de ce și cum ar trebui să le alegem?

BUCURESTI - 9 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Fie că achiziționăm o mașină de nouă, direct din reprezentanță sau second-hand, un lucru este cert: pentru orice proprietar, vehiculul său ocupă un loc aparte. De aceea, atunci când avem în plan confortul deplin, dar și un aspect imaculat al mașinii, printre numeroasele accesorii pe care le putem achiziționa se numără și covorașele auto.

nomadPARTS.ro

nomadPARTS.ro

 Alege un aliat de încredere care să îți asigure cele mai rezistente și calitative accesorii auto.  

nomadPARTS

Ce avantaje ne oferă covorașele auto?

Cu toate că, în aparență, acestea pot fi privite drept niște accesorii tipice, lipsite de importanță, practica ne arată faptul că în realitate, proprietarii de autovehicule beneficiază de numeroase avantaje. Dintre acestea, amintim următoarele:

- oferă protecție deplină împotriva petelor: orice persoană știe cât de ușor se poate confrunta cu dificultăți cauzate de vărsarea lichidelor în interiorul mașinii, ori din neatenție, ori ca urmare a frânării bruște în momentul nepotrivit. Începând de la cafea, suc și până la alte lichide similare, toate acestea pot lăsa pete greu de îndepărtat ce ne vor da bătăi de cap.

­- oferă protecție deplină împotriva murdăriei: dacă, în anumite situații petele de cafea sau de mâncare pot fi evitate cu succes, murdăria de pe încălțămintea pasagerilor este inevitabilă, îndeosebi în timpul toamnei sau a anotimpului rece.

- contribuie la creșterea valorii autovehiculului: aveți în plan vânzarea ulterioară a mașinii? Fără îndoială, pentru a primi un preț cât mai bun în schimbul său, este necesar să curățați interiorul acesteia cât mai bine. Dacă ați folosit constant preșuri auto, atunci nu aveți de ce să vă faceți prea multe griji.

Principalele criterii în funcție de care trebuie alese covorașele auto:

Deși calitatea este un factor esențial, mai există o serie de aspecte relevante în achiziția preșurilor auto. Iată despre ce este vorba:

- Covorașe auto din cauciuc sau din mochetă? Modelele realizate din cauciuc industrial au rolul principal de a oferi protecție împotriva factorilor externi (umezeală, murdărie, etc) și, deseori, prezintă o bordură înaltă, care nu permite scurgerea apei sau a lichidelor în mașină. Pe de altă parte, variantele din mochetă se bucură de un design elegant și, totodată, asigură confortul deplin, fiind realizate din nylon de înaltă rezistență.

- Covorașe auto universale sau speciale pentru modelul mașinii pe care o aveți? În timp ce variantele universale au o formă standardizată, astfel încât să se potrivească în orice autovehicul, majoritatea șoferilor aleg covorașele auto dedicate, în principal datorită faptului că acestea sunt concepute pentru fiecare marcă, respectiv model auto în parte și se apropie cel mai bine de versiunea originală.

­- Numărul și tipul componentelor: în general, un set de preșuri auto cuprinde un număr de patru piese, în așa fel încât toate cele patru locuri din mașină (al șoferului și ale pasagerilor) să fie complet protejate. De asemenea, un alt aspect esențial se referă la forma acestora: modelele universale au aceeași formă, iar cele dedicate se pliază după conturul scaunului șoferului, având și o serie de particularități specifice care asigură creșterea rezistenței față de influența factorului timp.

„Paza bună trece primejdia rea”,  nu-i așa? În cazul în care v-am convins că un set de covorașe auto scutesc proprietarii de diverse dificultăți și, totodată, le oferă acestora o serie de avantaje ce merită luate în calcul, vă sfătuim să nu mai stați pe gânduri și să accesați site-ul nomadPARTS.ro . Cu o experiență fără cusur în domeniul accesoriilor auto, dar și cu un raport excelent între calitate și prețuri, personalul specializat de la nomadPARTS.ro vă oferă garanția celei mai bune decizii pe termen lung pentru mașina dumneavoastră.