Tu ce produse pentru îngrijirea părului le asiguri clienților tăi? www.barber-store.ro: soluția de care orice salon de frizerie are nevoie!

BUCURESTI - 26 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Întrucât saloanele de frizerie și cele de înfrumusețare mixte s-au înmulțit vizibil, devine destul de greu să „supraviețuiești” concurenței. Asta înseamnă că, dacă deții un astfel de business, serviciile pe care le oferi clienților tăi trebuie să fie caracterizate printr-un nivel înalt de calitate.

Black Mask

Black Mask

 💈 Uită de imperfecțiunile de pe fața ta! 🤩 Noi avem soluția pentru un ten curat, fără puncte negre, pregătit oricând de acțiune! ✨ 

Barber Store

Cum poți face asta și, mai presus de orice, cum poți veni cu un avantaj concurențial semnificativ? Răspunsul este pe cât se poate de simplu: asigură-te că ai colaboratori de încredere, care să îți livreze produse profesionale pentru îngrijirea părului la timp, dar și la prețuri avantajoase.

Unul dintre motivele principale pentru care bărbații apelează la serviciile unei frizerii (exceptând lipsa timpului disponibil spre a se aranja acasă) se bazează atât pe talentul hairstilistului, cât și pe produsele pentru îngrijire profesionale. Astfel, este nevoie să folosești articole de profil care poartă amprenta unor branduri consacrate în domeniu.

De asemenea, dacă colaborezi cu un furnizor care îți asigură un raport optim între calitate și preț, te poți folosi de acest avantaj și în ceea ce îi privește pe proprii tăi clienți: oferind, la rândul tău, servicii de top la tarife mai accesibile decât concurenții principali.       

Imaginează-ți că, în urma unei perioade aglomerate, un anumit tip de șampon sau de gel de păr ți s-a terminat. Ai nevoie de un colaborator care îți garantează aprovizionarea stocului în timp util, nu-i așa?

Ei bine, dacă și tu identifici aspectele de mai sus drept necesare și pe deplin importante pentru succesul afacerii tale, atunci este momentul ideal să accesezi www.barber-store.ro. Cu o gamă complexă și diversificată de produse profesionale pentru îngrijirea părului, www.barber-store.ro este magazinul online care îți sare în ajutor ori de câte ori ai nevoie.

De ce să colaborezi cu BARBER STORE ?

În primul rând, în cadrul acestui magazin online beneficiezi de siguranță că articolele pe care le achiziționezi sunt pe deplin profesionale. Colaborând cu o listă impresionantă de branduri de renume (ca de exemplu: BaByliss, DapperDan, The Sahve Factory, Renee Blanche si multe altele), barber-store.ro garantează calitatea înaltă a produselor profesionale pentru frizerii.

De asemenea, un alt aspect esențial este multitudinea de articole pe care le poți cumpăra dintr-un singur loc: începând de la produse barbă și mustață, foarfeci profesionale, mașini de tuns profesionale , accesorii frizerie și până la produsele pentru îngrijirea părului, barber-store.ro îți pune la dispoziție orice ai nevoie spre a-ți dota salonul. Fie că ai nevoie de scaune frizerie sau de aparate de tuns profesionale, la BARBER STORE vei găsi soluția, în mai multe variante, astfel încât să poți lua cea mai bună decizie.

Cu toate că nu ar trebui să reprezinte cel mai important criteriu de cumpărare (mai ales dacă profesionalismul și calitatea sunt esențiale în domeniu), prețul produselor de pe www.barber-store.ro este unul pe deplin avantajos. Totodată, acest furnizor de top îți oferă constant promoții la zeci de articole!

Te-ai hotărât? Tu ce produse le pui la dispoziție clienților tăi? Accesează www.barber-store.ro și lasă profesionalismul să își spună cuvântul!