Tu le oferi clienților tăi tot ceea ce este mai bun? Accesează barber-store.ro și alege produsele profesionale pentru îngrijirea părului

BUCURESTI - 25 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Dacă ești cu adevărat pasionat de acest domeniu, atunci deschiderea unui salon de frizerie poate însemna faptul că într-adevăr reușești să combini munca cu plăcerea în fiecare zi!

mașină de tuns - Barber Store

mașină de tuns - Barber Store

 Frizerii sunt cei care își manifestă pasiunea prin intermediul unor ustensile profesionale. 

Barber Store

Totuși, atunci când vine vorba despre supraviețuirea unei astfel de afaceri, mai ales dacă ținem cont de numărul de concurenți existenți, un lucru este cert: pasiunea, măiestria și talentul nu sunt suficiente! Pentru ca un salon de frizerie să supraviețuiască și, mai mult decât atât, să prospere pe piață, este necesar să fie dotat corespunzător.

În mod frecvent, clienții au tendința de a alege salonul care le oferă un pachet complex de servicii și nu doar o mână de lucru talentată. Hai să vedem cum poți îmbunătăți serviciile oferite de frizeria ta:

Mobilier de calitate, special creat pentru confortul clienților

Nu doar pentru confortul clienților, dar și pentru ca hair-stylistul să își poată desfășura activitatea profesională fără probleme, orice salon de frizerie care se respectă trebuie să fie dotat cu scaune de frizerie profesionale, care cuprind mecanisme de înclinare, dar și posibilitatea de reglare în funcție de înălțimea clientului.

De asemenea, tot din categoria mobilierului profesional destinat acestui domeniu, trebuie să optezi pentru scafe și perne pentru copii.

Ustensile frizerie profesionale

Începând de la mașini de tuns profesionale, aparate de bărbierit , uscătoare de păr, foarfeci profesionale și până la alte accesorii frizerie, așa cum sunt pelerinele, pămătufurile, dispencerele sau pulverizatoarele, cel mai indicat este să te orientezi întotdeauna după cea mai bună calitate.

În acest fel, produsele vor rezista o perioadă îndelungată, fără să fie nevoie să investești constant în astfel de articole, indispensabile unui salon de frizerie.

Produse profesionale pentru îngrijirea părului

Prin ce se diferențiază serviciile oferite de un salon de cele incluse în ritualul de îngrijire al clienților, de acasă? Ei bine, produsele destinate coafării și îngrijirii părului, alături de talentul hair-stylistului reprezintă o combinație dificil de combătut, mai ales pe cont propriu.

Acesta este și motivul fundamental pentru care clienții arată impecabil, ori de câte ori părăsesc salonul de frizerie. Prin urmare, și salonul tău are nevoie de un astfel de avantaj competitiv: alege produsele profesionale pe care www.barber-store.ro ți le pune la dispoziție.

Principalele branduri renumite pe care le vei întâlni pe barber-store.ro sunt: Andis, Wahl, BaByliss, DapperDan, Uppercut Deluxe, Elegance și multe altele de prestigiu în domeniu, BARBER-STORE fiind, de asemenea, unic importator NishMan.

Consumabile frizerie

Uneori, produsele care se epuizează cel mai repede sunt cele mai necesare în cadrul salonului. Totuși, pentru că nu de multe ori reușim să ne plănuim necesarul de produse exact atunci când avem cea mai mare nevoie, este recomandat să dispunem de un stoc suficient în permanență.

Pe barber-store.ro beneficiezi constant de oferte avantajoase la sute de produse, chiar și la cele din categoria consumabilelor, astfel încât salonul tău să nu ducă lipsă de nimic.

Așadar, tu ce le oferi clienților tăi? Dacă ești de părere că salonul tău necesită ajutorul profesionist pe care magazinul online de specialitate, barber-store.ro, ți-l poate pune la dispoziție, atunci nu ezita să accesezi site-ul menționat mai sus, deoarece vei beneficia constant de promoții și de articole de înaltă calitate!