Vești bune, în februarie, pentru clienții BARBER-STORE.RO!

BUCURESTI - 18 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Poate că vorba populară „haina îl face pe om” nu este adevărată, însă în condițiile impuse de societatea în care trăim, aspectul fizic a devenit cea mai importantă carte de vizită a oricărui bărbat.

barber store

Reduceri de senzație te așteaptă săptămânal pe barber-store.ro!

Barber Store

De altfel, se spune și că perfecțiunea nu există. Cu toate acestea, un salon de frizerie în care îngrijirea și evidențierea trăsăturilor au întâietate, se apropie, cu siguranță, de limitele perfecțiunii.

Și care este furnizorul preferat al saloanelor de înfrumusețare mixte și al celor de frizerie, dacă nu BARBER-STORE.RO? În luna februarie, acesta vine cu vești bune pentru clienții săi.

Despre ce e vorba? Accesează rafturile virtuale ale magazinului online barber-store.ro și vei fi întâmpinat de un val de reduceri la o gamă diversificată de produse și ustensile profesionale pentru frizerie

Să începem cu mașina de tuns ROZE FX - 8700RGE BABYLISS. Pe lângă aspectul său modern, acest produs vine și cu numeroase beneficii pentru utilizatori, așa cum sunt: motorul DC foarte puternic - care asigură o viteză extrem de mare, mișcarea lamei la 1000 de rotații pe minut, durata de funcționare a acumulatorului de aproximativ 120 de minute și un timp de încărcare de 120 de minute.

În mod cert, carcasa confecționată integral din metal este de mare ajutor pentru profesioniștii din cadrul saloanelor de frizerie, fiind de departe mai ușor de folosit decât alte modele similare, presupunând totodată și un proces simplificat de mentenanță. Dacă dorești să îți schimbi mașina de tuns, înlocuind-o cu un model mai performant, atunci găsești această variantă de la Babyliss pe www.barber-store.ro la doar 821,00 lei.

Un alt produs care se remarcă din secțiunea de reduceri a furnizorului BARBER-STORE.RO este scaunul profesional de frizerie ARTHUR de la K-CONCEPT. Și tu ești de părere că fiecare dintre clienții tăi merită tot ce e mai bun? În acest caz, ar trebui să îți dotezi salonul de frizerie cu o astfel de piesă profesională de mobilier, creată special pentru a-i întâmpina cu un plus de confort pe bărbații interesați de o schimbare de look.

Fiind dotat cu un mecanism modern de înclinare, dar și de blocare a tetierei prin buton, acest scaun îi va ajuta pe clienți să se simtă ca acasă. Cu doar 2.600,00 lei, scaunul profesional Arthur poate face parte din salonul tău.

Bineînțeles, măiestria oricărui hair-stylist se observă în principal în schimbarea tunsorilor. Totuși, pentru a aduce zâmbetul pe buzele clienților, ai nevoie de o foarfecă de tuns profesională, care să îți fie cel mai de încredere partener.

Un bun exemplu este foarfeca de tuns JARGEM, fabricată din oțel japonez, VG10, care asigură o mare precizie, dar și o tăiere extrem de rapidă și de fină a părului. Întrucât este lucrat manual, reprezintă un real ajutor în saloanele de frizerie, indiferent de coafura pentru care optează clienții. În februarie, pe barber-store.ro, foarfeca de tuns JARGEM are prețul redus, fiind disponibilă la doar 384,20 lei.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și accesează www.barber-store.ro, spre a beneficia de mult mai multe reduceri, dar și de o gamă diversificată de produse profesionale pentru îngrijirea părului

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/vesti-bune-in-februarie-pentru-clientii-barber-store-ro