Ziua botezului – Cum alegem hăinuţele potrivite

BUCURESTI - 7 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Botezul este cel mai semnificativ moment din viața unui nou-născut, este ceremonia religioasă care necesită multă pregătire și emoții din partea părinților. Grija pentru demersul corespunzător al acestei ceremonii este resimțită și de către părinții spirituali.

Puppa Kids

Puppa Kids

 Micul prunc merită tratat special în fiecare zi, dar mai ales în ziua creștinării sale.  

Puppa kids

Ei bine, după ce te-ai ocupat de toate detaliile precum: alegerea bisericii, cine vor fi nașii, preotul care va efectua Sfânta Taină, cât și locația unde se va desfășura sărbătorirea evenimentului, mai rămâne o parte asemănător de importantă: alegerea hăinuțelor.

Există situații în care nașii sunt cei care doresc să se ocupe de partea vestimentară, fiind, bineînțeles o adevărată plăcere, însă, există și situații în care părinții se ocupă de absolut tot.

În orice caz, alegerile se rezumă în cele mai frecvente cazuri, la culorile ideale, stilul, cât de mari ar trebuie să fie hăinuțele, materialul textil potivit, necesitatea accesoriilor, acestea fiind doar o mică parte din neclaritățile cărora le vom aduce elucidare în rândurile ulterioare.

Culoarea ideală

Acest capitol este vizat într-o anumită măsură de factori precum: tradițiile, sexul copilului și, bineînțeles, preferințele subiective ale părinților. Pritre cele mai populare nuanțe sunt cele pastelate precum: alb, roz sau albastru deschis.

În definitiv, puritatea micuțului necesită evidențiată printr-o nuanță deschisă, indiferent de situție, de evitat sunt culorile întunecate, în primul rând, pentru că nu sunt de bun augur pentru eveniment în sine, iar din al doilea motiv, umbrește luminozitatea feței nou-născutului.

Nuanțele vesele aduc zâmbetele pe chipurile celor din jur care sunt prezenți la eveniment, și, ca să fim sinceri, cine nu adoră un bebeluș îmbrăcat cochet și elegant?

Accesoriile sunt importante?

Răspunsul este categoric DA. Accesorii pentru ținuta de botez precum: bentițe, ciorăpei, gecuțe, păturici, botoșei sau pălăriuțe, scot în evidență importanța evenimentului și reliefează bucuria cu care se tratează venirea pe lume a nou-născutului și respectiv, creștinarea acestuia.

Care sunt cele mai iubite alegeri?

Dacă este fetiță, mizează pe o rochiță albă sau roz tip prințesă, iar dacă afară este frig, adaugă și un paltonaș potrivit cu o pereche de șosețele. Cert este că ne dorim să arate extraordinar, însă, siguranța este pe primul loc.

Când vine vorba de hăinuțe pentru băieței, lucrurile se complică, deoarece varietatea de modele este imensă, iar pentru a satisfice gustul estetic, este nevoie de puțină cercetare.

De ce trebuie să ții cont? Ei bine, gândește-te cam cât va trebui cel mic să stea îmbrăcat în respectiva ținută (unele mămici schimbă imediat copilașul după ce l-au văzut toți invitații), care va fi, cu aproximație, temperatura din biserică, ce dimensiune va avea bebe când va fi botezat și care sunt materialele ideale pentru sănătatea pielii micuțului. Aceste aspecte fiind valabile și prentru hăinuțele de fetițe.

Prin urmare, alege un costumaș în mărimea potrivită, sau pantalonași cu o cămașă și un papion, de preferat cu capse pentru a fi ușor de îmbrăcat și dezbrăcat. În cazul ambelor sexe, adaugă în garderobă un body comod și o păturică, sunt necesare atunci când ai grijă de confortul copilașului.

Puppa Kids este brandul care oferă articole vestimentare pentru copii stilate, elegante și extrem de comode, la prețuri accesibile. Accesați puppa.ro și faceți o vizită virtuală a magazinului online pentru că aici este disponibilă o varietate splendidă de modele, atât pentru evenimente importante, cât și pentru ținute de zi cu zi, dedicate bebelușilor și nu numai.

În plus, aici găsesc mămicile accesorii minunate pe care le pot folosi cu mare drag la plibările cu copiii sau în diverse escapade.

Intră acum pe puppa.ro și descoperă ce înseamnă dăruirea pentru calitate, bunul-gust și armonia estetică, toate într-un singur loc.