Barefoot Botanicals acum pe Bio-bazar.ro!

BUCURESTI - 6 august 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Din grija pentru dumneavoastra si pentru a raspunde cat mai prompt nevoilor clientilor sai, bio-bazar.ro incerca sa va ofere o gama cat mai diversificata de cosmetice organice. Astfel, incapand de astazi, bio-bazar.ro comercializeaza o noua gama de cosmetice organice bio, Barefoot Botanicals.

Barefoot Botanicals acum pe Bio-bazar.ro!

Gama Barefoot Botanicals este compusa din creme de fata si de corp, lotiuni de fata si de corp, demachiante, geluri de dus si sampoane, tratamente pentru fata si multe alte produse.

Barefoot Botanicals a fost creata de 2 homeopati profesionisti cu experienta si reputatie in probleme ale pielii. Secretul lor consta in formulele avansate care combina cunostinte antice despre remedii din plante cu ultimile descoperiri in materie. In timp ce pielea dvs se bucura de ingredientele active terapeutice si este ingrijita de texturi luxurioase, gandurile pot sa se bucure de combinatiile noastre unice aromaterpeutice.

Despre ECOMMERCE ONLINE TRADING SRL

eCommerce Online Trading SRL este o companie specializata in comertul online. Pe langa magazinul online de cosmetice bio www.bio-bazar.ro, compania mai administreaza si magazinul online www.genti-rucsaci.ro - PRIMUL magazin online specializat in comercializarea de marci ORIGINALE PREMIUM de genti, rucsaci si huse pentru laptop si/sau aparat foto. Mai multe detalii pe www.genti-rucsaci.ro.

021 316 06 08 (in reteaua Romtelecom)
0727 12 89 88 (in reteaua Vodafone)

contact@genti-rucsaci.ro