Castiga o geanta foto Crumpler Muffin Top 2500 de la www.unpremiupesaptamana.ro

BUCURESTI - 5 octombrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In saptamana 05-11 octombrie 2009 poti castiga o Geanta foto Crumpler Muffin Top 2500 in valoare de 185 lei, oferita de sponsorul saptamanii, magazinul online www.genti-rucsaci.ro.

Castiga o geanta foto Crumpler Muffin Top 2500 de la www.unpremiupesaptamana.ro

Mecanismul de participare la concursurile organizate de www.unpremiupesaptamana.ro este unul foarte simplu: participantii nu trebuie decat sa raspunda corect la intrebarea saptamanii si sa completeze formularul cu datele personale. Participarea la concursul www.unpremiupesaptamana.ro este GRATUITA si nu este conditionata de crearea unui cont pe site.

Premiul se va acorda la sfarsitul fiecarei saptamani prin tragere la sorti, toti cei care au raspuns corect la intrebarea saptamanii intrand automat in cursa pentru premiu. Numele castigatorului va fi afisat pe www.unpremiupesaptamana.ro in sectiunea “Castgatori” si in acelasi timp, acesta va fi contactat telefonic si prin email pentru a primi detaliile necesare revendicarii premiului.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.unpremiupesaptamana.ro.

Despre ECOMMERCE ONLINE TRADING SRL

eCommerce Online Trading SRL este o companie specializata in dezvoltarea online. Pe langa concursul online cu premii saptamanale www.unpremiupesaptamana.ro, compania mai detine si magazinele online www.bio-bazar.ro - magazin online de cosmetice organice bio si www.genti-rucsaci.ro - primul magazin online specializat in comercializarea de marci originale premium de genti, rucsaci si huse pentru laptop si/sau aparat foto.

Tel./Fax: 021 316 06 08
Mobil: 0727 12 89 88

contact@unpremiupesaptamana.ro