www.bio-bazar.ro te ajuta sa scapi de RIDURI!

BUCURESTI - 20 iulie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

www.bio-bazar.ro va ofera, la un pret special, pachetul intensiv ANTI-RID format din 3 produse marca Farfalla: Spuma demachianta organica Farfalla Basic Care, Peeling-ul natural Farfalla Basic Care si Serul natural tratament intensiv Farfalla Aloe-Shea.

www.bio-bazar.ro te ajuta sa scapi de RIDURI!

In 3 pasi simplii, tenul tau poate arata intinerit! Incepand din aceasta luna, bio-bazar.ro va oferta un pachet de tratament intensiv ANTI-RID, 100% organic. Pachetul, care contine produse de baza pentru ingrijirea tenului, este format din:
• Spuma demachianta organica Farfalla Basic Care - pentru spalarea si curatarea fetei;
• Peeling natural farfalla Basic Care - pentru indepartarea tesutului mort si reintinerirea tenului;
• Ser natural tratament intensiv Farfalla Aloe-Shea - tratamentul anti-imbatranire cu aloe vera.

In perioada 20.07-31.08.2009, pachetul ANTI-RID beneficiaza de un pret special. Pentru mai multe detalii, viziteaza www.bio-bazar.ro

Despre ECOMMERCE ONLINE TRADING SRL

eCommerce Online Trading SRL este o companie specializata in comertul online. Pe langa magazinul online de cosmetice bio www.bio-bazar.ro, compania mai administreaza si magazinul online www.genti-rucsaci.ro - PRIMUL magazin online specializat in comercializarea de marci ORIGINALE PREMIUM de genti, rucsaci si huse pentru laptop si/sau aparat foto. Mai multe detalii pe www.genti-rucsaci.ro.

http://www.bio-bazar.ro
Tel./Fax: 021 316 06 08
Mobil: 0727 12 89 88
E-mail: contact@bio-bazar.ro
contact@bio-bazar.ro