Efleuraj isi anunta prezenta in mediul online

Locul desfasurarii: http://www.efleuraj.com/masaj

Organizator: Efleuraj.com

Efleuraj isi anunta prezenta in mediul online

Bucuresti, 3 iulie 2013, Efleuraj

Efleuraj isi anunta astazi lansarea in mediul online prin prezentarea noului concept in domeniul masajului, cu servicii dedicate masajului la domiciliu.

Efleuraj reprezinta un serviciu de masaj la domiciliu sau la birou adresat persoanelor din Bucuresti. Serviciile sunt adresate persoanelor carora din diversa motive sau din cauza timpului nu se pot deplasa la un salon de masaj.

Proiectul Efleuraj a luat nastere prin serviciile de calitate oferite de catre terapeutii nostrii de-a lungul timpului pentru persoanele care isi doresc relaxarea prin masaj in comfortul propriului camin.

Gama de servicii oferite de efleuraj include masajul de relaxare, terapeutic, la patru maini si reflexoterapie. Aceste servicii pot fi solicitate atat la birou, cat si acasa.

In plus, Efleuraj ofera posibilitatea intocmirii unui abonament alcatuit din 10 sedinte. Acestea pot fi stabilite dupa programul dumneavoastra impreuna cu terapeutii nostrii.

Comenzile de pe site-ul Efleuraj sunt valabile doar pentru Bucuresti si localitatile din imprejurimi. Pentru zona Bucuresti nu se percepe taxa de deplasare. Efleuraj va ureaza o vara placuta si relaxanta.

Efleuraj

Telefoane: 0784 716 091 / 0766 413 279

Email contact si comenzi:  contact[@]efleuraj.com

Web: www.efleuraj.com

###

Confirmare pana la data: 3 iulie 2013

Participare: Intrare libera