Ecostralis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Ecostralis

 • Ecostralis

  Bucuresti - 25 November 2011

  Comunicat de Cefin Romania S.R.L.

  ... Ecostralis din Romania. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cefin , iveco , camioane , interfrigo , ecostralis , stralis , transport international , transport frigorific , consum redus

  Vezi toate comunicatele de presa despre Ecostralis

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Ecostralis.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Ecostralis. Informatiile despre Ecostralis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Ecostralis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Ecostralis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.