ED. AKADEMOS ART


Descrierea companiei ED. AKADEMOS ART

Zully Mustafa s-a nascut la 12 aprilie 1976, in Medgidia, judetul Constanta. A urmat Liceul Pedagogic din Constanta si Colegiul de Institutori – Universitatea Constanta.
Lucreaza in presa de la virsta de 19 ani si a imbratisat domeniul editorial o data cu mutarea in Bucuresti, dupa ce a trecut prin experienta invatamintului primar si gimnazial.
De asemenea a fost actrita intr-o trupa de teatru pentru copii, unde a facut si scenarii pentru spectacolele in care a jucat. Debuteaza editorial in 2003, cu carti pentru copii: ”Povestea curcubeului”, ”Povestea laptelui”, ”Povestea
vintului”, ”Povestea piinii”, ”Povestea mierii”, ”Unde a disparut Primavara”, ”Scrisoare pentru iepuras”, ”Legendele Apelor” (carte nominalizata la AER).


Graficianul, Mihai Zenovici s-a nascut la data de 25 ianuarie 1979 in Bucuresti, a absolvit liceul Nicolae Tonitza si Universitatea de Arte Nicolae Grigorescu, sectia grafica. A lucrat ca ilustrator-sef la editura Corint, iar acum este Art Director al Grey si colaboreaza cu agentia de publicitate Leo Burnett.

Comunicate ED. AKADEMOS ART :

  • Bucuresti - 13 martie 2007

    Editura Akademos Art va astepta pe 22 martie la Teatrul Ion Creanga, ora 16 pentru a lansam balada capsunilor fara culoare.
    De la blog la carti pentru copii, de la scrieri focoase la [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei ED. AKADEMOS ART.