Lansare de carte -

Locul desfasurarii: Teatrul Ion Creanga

Organizator: Editura Akademus Art - Zully Mustafa

Lansare de carte -

Cunoscuta scriitoare si jurnalista Zully Mustafa, va invita la lansarea cartii "Balada capsunilor fara culoare" la teatrul Ion Creanga - p-ta Amzei, nr.13.

de la blog la carti pentru copii...veniti sa simtiti diferenta!

Adina Popa,
PR Manager – Editura Akademos Art
Telefon: 0729.96.32.88

Despre ED. AKADEMOS ART

Zully Mustafa s-a nascut la 12 aprilie 1976, in Medgidia, judetul Constanta. A urmat Liceul Pedagogic din Constanta si Colegiul de Institutori – Universitatea Constanta.
Lucreaza in presa de la virsta de 19 ani si a imbratisat domeniul editorial o data cu mutarea in Bucuresti, dupa ce a trecut prin experienta invatamintului primar si gimnazial.
De asemenea a fost actrita intr-o trupa de teatru pentru copii, unde a facut si scenarii pentru spectacolele in care a jucat. Debuteaza editorial in 2003, cu carti pentru copii: ”Povestea curcubeului”, ”Povestea laptelui”, ”Povestea
vintului”, ”Povestea piinii”, ”Povestea mierii”, ”Unde a disparut Primavara”, ”Scrisoare pentru iepuras”, ”Legendele Apelor” (carte nominalizata la AER).


Graficianul, Mihai Zenovici s-a nascut la data de 25 ianuarie 1979 in Bucuresti, a absolvit liceul Nicolae Tonitza si Universitatea de Arte Nicolae Grigorescu, sectia grafica. A lucrat ca ilustrator-sef la editura Corint, iar acum este Art Director al Grey si colaboreaza cu agentia de publicitate Leo Burnett.

Participare: Intrare libera