Comunicate Eden Spa

Eden Spa

Compania Eden Spa a emis 13 comunicate de presa

 • Global Wellness Day

  BUCURESTI - 2 martie 2015

  Global Wellness Day este un fenomen social care se desfasoara anual la nivel global, avand ca misiune principala promovarea unui stil sanatos de viata si a starii de bine. Pentru prima data in Romania, Global Wellness Day se va celebra anul acesta pe 13 iunie 2015. Printre promotorii pasionati se numara Liliana Paraipan si Eden Spa Bucuresti (www.edenspa.ro) sub auspiciile Ambasadoarei in Romania a Global Wellness Day, Larisa Marinica.     comunicatul de presa

 • Oferta Spa Gift Card 2+1 free

  BUCURESTI - 10 decembrie 2014

  Cardurile cadou corporate fac parte din programul Corporate Wellness si sunt cea mai des folosita metoda de recompensare spa preferata de companii. Tot mai multi manageri aleg serviciile spa&wellness pentru a transmite echipei pe care o conduc un mesaj de genul „ Imi pasa de sanatatea si starea ta de bine” sau „Vreau sa fii sanatos si eficient”.

  Pentru acest an, Eden Spa a creat Oferta Corporate Spa Gift Card 2+1 free, valabila la achizitia a minim 10 carduri cadou. Oferta standard de carduri cadou cuprinde 6 variante cu preturi incepand de la 100 lei, fiecare din aceste carduri tintind cele mai des intalnite nevoi mentionate de angajati: reducerea durerilor de spate, relaxarea fizica, deconectarea mentala, evadarea din stres.
      comunicatul de presa

 • Cumpara-ti starea de bine la pret de Black Friday!

  BUCURESTI - 27 noiembrie 2014

  Eden Spa, primul centru spa de zi din Bucuresti, anunta oferta de Black Friday pentru abonamente la masaj, terapii spa si carduri cadou de sarbatori! Pentru singura data in an, in perioada 27-29 noiembrie 2014, ai discount de 50% la abonamentele de masaj, special create pentru a-ti asigura relaxarea si starea de bine de care ai nevoie sa-ti indeplinesti responsabilitatile de zi cu zi.
      comunicatul de presa

 • Vara aceasta dam startul la relaxare

  BUCURESTI - 6 iunie 2014

  Pentru cei care isi doresc mai mult decat spa-ul de acasa, Eden Spa lanseaza in aceasta vara, o serie de terapii spa de intinerire pentru o relaxare totala, cu aroma de vacanta!    comunicatul de presa

 • Fidelizeaza-ti angajatii!

  BUCURESTI - 1 aprilie 2014

  Intr-o societate in care piata muncii este instabila iar gradul de retentie al angajatilor la locul de munca este scazut, este foarte important sa stii ca te bazezi pe loialitatea, capacitatea si increderea angajatilor tai. Este nevoie de un proces de fidelizare, pentru ca angajatii sa ramana alaturi de tine sa stabileasca o relatie de comunicare deschisa si lucru eficient, pentru ca tu si compania sa va mentineti pe un trend ascendant in piata si in randul concurentei.    comunicatul de presa

 • Energizati-va angajatii printr-o pauza la SPA

  BUCURESTI - 17 februarie 2014

  In timp ce cresterile salariale si bonusurile intarzie sa apara, datorita situatiei economice precare, managerii cauta sa gaseasca metode alternative de a-si mentine angajatii motivati si sanatosi.
  Companiile au devenit din ce in ce mai constiente de valoarea unui angajat motivat si multumit, la urma urmei, angajatii fericiti, inseamna angajati productivi si responsabili. Pe de alta parte, angajatii iubesc stabilitatea lucrului intr-o companie careia ii pasa de starea lor de bine.
      comunicatul de presa