Eden Spa Gift Card - Recompensa relaxarii si starii de bine pentru angajati!

BUCURESTI - 10 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Sanatate, HR

Live site

Cardurile cadou corporate fac parte din programul Corporate Wellness si sunt cea mai des folosita metoda de recompensare spa preferata de companii. Tot mai multi manageri aleg serviciile spa&wellness pentru a transmite echipei pe care o conduc un mesaj de genul „ Imi pasa de sanatatea si starea ta de bine” sau „Vreau sa fii sanatos si eficient”.

Pentru acest an, Eden Spa a creat Oferta Corporate Spa Gift Card 2+1 free, valabila la achizitia a minim 10 carduri cadou. Oferta standard de carduri cadou cuprinde 6 variante cu preturi incepand de la 100 lei, fiecare din aceste carduri tintind cele mai des intalnite nevoi mentionate de angajati: reducerea durerilor de spate, relaxarea fizica, deconectarea mentala, evadarea din stres.

Oferta Spa Gift Card 2+1 free

Oferta Spa Gift Card 2+1 free

Cele mai cumparate carduri cadou corporate pentru Sarbatorile din acest an sunt:

Relax & Energize, pret 190 lei - Un cadou care tinteste relaxarea fizica si reincarcarea bateriilor dupa o zi epuizanta de munca. Recomandat atat doamnelor cat si domnilor, ca un moment de respiro in timpul unei saptamani agitate!  

Relax & Relieve Tension, pret 125 lei - Un voucher spa care tinteste detensionarea fizica si mentala. Preferat inaintea unui examen, unui termen limita sau pur si simplu atunci cand simti ca vrei sa rupi rutina zilnica a listei de „to-do”.

Serviciile spa & wellness sunt recunoscute ca aduc relaxarea fizica si mentala, ca ajuta la reducerea efectelor stresului si la cresterea vitalitatii si energie. De asemenea, incorporate intr-un stil sanatos de viata previn imbolnavirile grave sau imposibilitatea de  a munci. Cardurile cadou spa & wellness iau forma serviciilor sportive de genul claselor de yoga sau pilates, abonamentelor la spa sau sedintelor de terapii spa care tintesc relaxarea, reducerea durerilor si cresterea vitalitatii.

Putem sa cream carduri special pentru compania dvs, in functie de bugetul, nevoile echipei dvs si mesajul pe care doriti sa-l transmiteti. De asemenea, putem include logo-ul companiei pe macheta cardurilor. 

Pentru oferte personalizate, ne poti contacta la email: office@edenspa.ro, tel: 0721321294 sau ne puteti vizita pe www.edenspa.ro.

Despre Eden Spa

Eden Spa, initiatorul in Romania al programelor Corporate Wellness, pune la dispozitia angajatorilor pachete de managementul stresului si oferte de carduri cadou pentru angajati pentru ca acestia sa primeasca din partea dvs. mesajul sublimininal: „Ne pasa!” in forma pe care fiecare are nevoie s-o simta. Fie ca este vorba de organizarea unui eveniment de socializare, fie ca doriti sa beneficiati de tratamente la birou, sau doriti sa recompensati munca angajatilor dvs., Eden Spa este aici sa dea un nou sens relatiei dintre dvs. si angajati si sa ofere motivul pentru care dvs. si echipa sa reveniti la birou cu forte proaspete si energie pozitiva.