Cafeneaua lui Alex. Stefanescu, un proiect nou initiat de Editura ALL

BUCURESTI - 24 septembrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Cartile sunt scrisori catre prieteni, iar prietenii ne fac viata mai frumoasa

Marti, 30 septembrie, ora 18.30, va invitam sa va imprieteniti cu literatura romana si cu oamenii cartilor si ai gandurilor frumoase la Cafeneaua lui Alex. Stefanescu .

Cafeneaua lui Alex. Stefanescu, un proiect nou initiat de Editura ALL
 Iubitorii de literatura ocolesc autorii romani, si nu o fac intotdeauna pe buna dreptate. De multe ori ii judeca gresit, fara a se obosi sa le citeasca scrierile. Am vrea sa stabilim un contact permanent intre cititori si autorii romani, care sa-i faca si pe unii si pe altii sa fie mai atenti la asteptarile celorlalti. Ma bucur ca cei la care am apelat pentru a da viata acestor evenimente au fost bucurosi de convocare. Cafeneaua lui Alex. are inainte un drum lung si multi oameni de imprietenit. 

Viorel Zaicu, Director editorial

Evenimentul, gazduit de Libraria Bastilia (Piata Romana, nr.5), ii are ca invitati pe scriitorul Vlad A. Popescu, autorul cartii Viata face toti banii si pe psihologa Gigi Ghinea . Tema primei editii: Cat e de frumoasa viata?

Invitatii vor discuta despre rolul literaturii in viata noastra, despre importanta lecturii si necesitatea scrisului.

Veti putea asculta, in lectura actritei Anca Bejenaru, un fragment din cartea Viata face toti banii, aparuta la Editura ALL , in colectia Strada Fictiunii.

Alexandru Semeniuc, elev la Colegiul de Muzica „George Enescu”, va sustine un moment artistic la vioara.

Iubitorii de literatura ocolesc autorii romani, si nu o fac intotdeauna pe buna dreptate. De multe ori ii judeca gresit, fara a se obosi sa le citeasca scrierile. Am vrea sa stabilim un contact permanent intre cititori si autorii romani, care sa-i faca si pe unii si pe altii sa fie mai atenti la asteptarile celorlalti. Ma bucur ca cei la care am apelat pentru a da viata acestor evenimente au fost bucurosi de convocare. Cafeneaua lui Alex. are inainte un drum lung si multi oameni de imprietenit - Viorel Zaicu, director editorial.

Cafeneaua lui Alex. Stefanescu este un eveniment recomandat de Radio Romania Cultural si bookblog.ro.

Despre Editura ALL

Editura ALL