Cartea in asteptare - o campanie pentru elevi si studenti la Bookfest 2015

BUCURESTI - 13 mai 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, CSR

In perioada 20-24 mai 2015, Grupul editorial ALL va fi prezent la cea de-a X-a editie a Salonului International de Carte Bookfest. Cu această ocazie, va fi lansată campania Cartea in asteptare , o campanie socială si culturală initiată de ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR si Universitătii din Bucuresti.

Cartea in asteptare - o campanie pentru elevi si studenti la Bookfest 2015

Cartea in asteptare este un proiect care incurajează lectura si cultivarea interesului pentru cărti in randul tinerilor.

Nu toti cei care vor să citească au bani de cărti. De aceea, Grupul editorial ALL le oferă cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi si studenti să descopere bucuria lecturii. Cei care vizitează standul ALL de la Bookfest pot cumpăra o carte care le place, plătind doar jumătate din pret, cu conditia să o lase la raftul special amenajat, in asteptarea cititorului potrivit.

Dăruieste bucuria lecturii @Bookfest!

1. Alege o carte care iti place din standul ALL @Bookfest.

2. Plăteste jumătate din pretul de stand la casă.

3. Las-o in raftul Cartea in asteptare special amenajat in standul ALL.

Elevii si studentii se vor bucura de cărtile din acest raft.

Ni s-au alăturat in acest demers de promovare a lecturii persoane publice, bloggeri, jurnalisti, critici literari. Cărtile donate de acestia isi vor astepta cititorii incepand de miercuri, 20 mai, la standul ALL de la Bookfest (Pavilion C1, Romexpo). 

La finalul Targului, cărtile rămase in raftul Cartea in asteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului National “Gheorghe Lazăr” din Bucuresti.

Mai multe detalii despre campanie gasiti pe allcafe.ro sau pe pagina de Facebook editura.all.

Vă asteptăm la standul ALL, pavilion C1, Romexpo.

Despre Editura ALL

Editura ALL

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-all/cartea-in-asteptare-o-campanie-pentru-elevi-si-studenti-la-bookfest-2015