Cupa de primavara la orientare sportiva

BUCURESTI - 12 aprilie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La Cupa de primavara la orientare sportiva - eveniment ce a avut loc duminica,
10 aprilie a.c. - au participat 81 de cercetasi si 12 lideri din urmatoarele centre bucurestene: Centrul Local Traditional Col. Panaitescu, Centrul Local Traditional Dimancescu,
Centrul Local Traditional Aurel Vlaicu, Centrul Local Baden Powell, Centrul Local ROSU, Centrul Local Pia Bratianu, Centrul Local Alb si Departamentul de Formare al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei.

Cupa de primavara  la orientare sportiva

Competitia a durat 3 ore si s-a desfasurat pe doua trasee din padurea Baneasa: unul cu 7 puncte de control - pentru spiridusi (7-10 ani) si temerari (11-14 ani) si un traseu mai lung, cu 10 puncte de control, pentru exploratori (15-18 ani).
Scopul intrecerii este de a-i acomoda pe copii cu metodele de orientare in teren (harta, busola, semne) si, pentru cei avansati, de a aprofunda cunostintele de orientare sportiva astfel incat, o data ajunsi lideri, sa poata conduce grupurile de copii in deplina siguranta.

Ca la orice concurs, si de aceasta data au fost desemnati castigatori pe categorii de varsta, dar trebuie felicitati si incurajati toti cei care
s-au "inrolat" la aceasta competie, fie ei concurenti sau organizatori!

Despre Editura CD Press

Competitia este sustinuta de Editura CD PRESS si Asociatia Editurilor cu profil Pedagogic si Cultural.

Anca Trofim
PR&Promotion Manager
021 321 11 31
0722 34 35 09
anca.trofim@cdpress.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-cd-press/cupa-de-primavara-la-orientare-sportiva3