"Epopeea lumii vii" de DENIS BUICAN - lansare

BUCURESTI - 20 septembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sambata, 16 octombrie a.c., ora 11.00 va avea loc, la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, lansare cartii "Epopeea lumii vii" a savantului francez de origine romana, DENIS BUICAN.

Cartea profesorului Denis Buican traseaza cu precizie tabloul fascinant si totodata tulburator al evolutiei biosferei si avatarurilor omului si societatilor umane, incluzand manipularile genetice si reflectiile asupra bioeticii si asupra viitorului speciei umane.
Urmarind cu rigoare stiintifica, istorica si filosofica necesara dinamica lumii noi, in toata biodiversitatea sa naturala si artificiala, lucrarea, cu un stil clar, se adreseaza, datorita unei bogate informatii, nu numai specialistilor, ci mai ales marelui public cultivat, studentilor si profesorilor din toate specialitatile.

Despre Editura CD Press

DENIS BUICAN, profesor universitar cu o formatie pluridisciplinara, a obtinut un doctorat in stiinte naturale si un altul in litere si stiinte umaniste, la celebra Sorbona din Paris. A publicat numeroase articole si peste 20 de carti de rasunet international, traduse in numeroase limbi. A elaborat teoria sinergica a evolutiei si biognoseologia, o noua teorie a cunoasterii.
Vanzari: 321.11.31
Promovare:0722.34.35.09
anca.trofim@cdpress.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-cd-press/epopeea-lumii-vii-de-denis-buican-lansare