Pipo in Tara lalelelor

BUCURESTI - 1 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Un cadou minunat de martisor! Incepand din aceasta luna, revista Pipo are 8 pagini in plus la acelasi pret!

Pipo in Tara lalelelor

Dragi, copii, parinti, bunici, Pipo va asteapta cu drag sa participati la jocurile si concursurile initiate in revista. Vreti ca cel mic sa dobandeasca usor cunostinte de limba engleza? Nimic mai simplu: urmariti pagina cu lectia de engleza, care va fi prezenta în fiecare numar de acum inainte.

Numarul din luna martie, “Tara lalelor”, reprezinta o excelenta incursiune in peisajul olandez, prilej cu care cei mici vor afla prin joc informatii despre lalea, despre istoria pantofilor si despre arta olandeza. Concursuri, poezii, ghicitori si o foarte frumoasa poveste il vor incanta, cu siguranta, pe copilul dumneavoastra.

De asemenea, temele propuse în “Suplimentul pentru parinti” vin sa va ofere atat informatii legate de psihologia copilului mic, cat si o posibilitate de relaxare intelectuala.

Despre Editura CD Press

Revista Pipo se adreseaza copiilor de 3-7 ani, educatoarelor si parintilor. Apare lunar incepand cu septembrie 2002 si este insotita de un supliment pentru parinti. Se distribuie pe baza abonamentelor in toate gradinitele din tara. Este ralizata in conformitate cu programa scolara pentru gradinite. Tiraj: 47.000 de exemplare. Fiecare exemplar este insotit de un cadou.


Boris Velimirovic

PR Manager

Editura CD Press

0722 34 35 09

0745 666 323

021 337 37 17/ 27/37

Fax 021 337 37 57

www.cdpress.ro


boris.velimirovic@cdpress.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-cd-press/pipo-in-tara-lalelelor