PIPO ... va face program de vacanta!

BUCURESTI - 27 iunie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Fisiere atasate:

6760-pipo-iunie.jpg

Acest număr al revistei PIPO reprezintă o ... cărticică de vacanţă. Poezii, jocuri, ghicitori, benzi desenate îi vor distra şi îi vor trimite pe cei mici pe minunatele meleaguri de vacanţă.

PIPO ... va face program de vacanta!

Perioada estivală reprezintă nu numai o binemeritată invitaţie la joacă, ci şi o poartă deschisă spre cunoaştere şi preţuire a naturii. Copiii vor afla ce sunt deşeurile şi care este procesul de reciclare a acestora.

Şi pentru că părinţii vor avea mai mult timp cu copiii, echipa redacţională propune câteva jocuri tradiţionale: şotronul, „X şi O”, construirea şi înălţarea unui zmeu. Cei mai iscusiţi şi mai fideli cititori vor fi recompensaţi de PIPO şi prietenii lui.

Revista PIPO apare însoţită de un Supliment pentru Părinţi în care veţi găsi informaţii utile, furnizate de specialişti, pentru optimizarea relaţiei dintre copil şi părinte: participarea activă a părintelui în procesul de joacă al copilului, rolul muzicii în educaţia celor mici şi efectele benefice ale activităţii de îngrijire a unui animal de companie la grădiniţă.


Despre Editura CD Press

Revista PIPO este o publicatie a Editurii CD PRESS.
Anca Trofim
PR&Promotion Manager
021 337 37 17
0722 34 35 09
anca.trofim@cdpress.ro