3 februarie 2009, orele 14: Doru Viorel Ursu, din nou «Ministru de interne »

BUCURESTI - 30 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura CD PRESS va invita marti, 3 februarie a.c., orele 14, la libraria Mihail Sadoveanu din Bucuresti (Bd. Gen. Gh. Magheru nr 6-7), la evenimentul prilejuit de lansarea cartii “Ministru de interne”, semnata Doru Viorel Ursu.
Vor fi prezenti autorul si invitatii sai: poetul Lucian Avramescu si editorul Costin Diaconescu.

„Ministru de interne” este, in primul rand, o carte-document. Istoricii, analistii politici, cercetatorii din domeniile vizate de autor o vor recepta ca atare. O vor accepta sau demola, dar, in niciun caz, nu vor putea face abstracţie de ea.
Iar stilul - definitoriu pentru cartile scrise pana acum, dar si pentru cele care, in mod sigur, vor urma –va starni, cu siguranta, interesul cititorilor.
Prima parte din „Ministru de interne” se incheie cu doua capitole in care istoricii, dar si cititorii vor regasi momente cruciale pentru intelegerea situatiei politice din Romania de la sfarsitul anului 1990, momente traite cu intensitate maxima de autor.Despre Editura CD Press

Editura CD Press activeaza pe piata de profil din Romania din anul 1994. Cu aproximativ 250.000 de abonamente lunar la revistele sale, Pipo (adresata copiilor din invatamantul prescolar), Doxi (pentru copii intre 7-11 ani/ciclul primar) si Terra Magazin (destinata copiilor mai mari de 11 ani), Editura CD Press este lider pe segmentul publicatiilor scolare.
Cu o vasta experienta in domeniul educational, acumulata in peste zece ani de activitate, Editura CD Press a devenit cunoscuta pe piata manualelor scolare ocupand, in prezent, un loc important pe acest segment de piata

Alina Radulescu
Coord. Marketing&PR
alina.radulescu@cdpress.ro