Lansarile Editurii Comunicare.ro la BOOKAREST 2004

BUCURESTI - 24 mai 2004

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Comunicare.ro are placerea sa va invite la lansarile sale din cadrul Tîrgului International de Carte BOOKAREST.

Lansarile Editurii Comunicare.ro la BOOKAREST 2004

Vineri, 28 mai, la ora 14.30, in spatiul de lansare de la etajul IV
NOUL GHID DE IDENTITATE de Wally Olins, creatorul identitatii unora dintre cele mai cunoscute marci din lume. Cartea - "Biblia" brandingului corporatist - va fi prezentata de LUCIAN GEORGESCU, Chief Creative Officer, Generic Audiovizual, MIHAI GRECEA, Creative Director, Adviser, si STEFAN LIUTE, traducatorul cartii, Strategy Director, Grapefruit Design.

Simbata, 29 mai, la ora 12.30, in spatiul de lansare de la etajul IV
Psihologia reclamei si a consumatorului. Vol. I PSIHOLOGIA CONSUMATORULUI de Dragos Iliescu si Dan Petre, o carte de pionierat in domeniul cercetarii publicitare, scrisa pe baza experientei practice a celor doi autori. La lansare vor vorbi BOGDAN NAUMOVICI, Creative Director, Leo Burnett & Target, DAN PETRE, Managing Partner, D&D Research, si DRAGOS ILIESCU, Executive Director, D&D Research.

Despre Editura Comunicare.ro

Comunicare.ro este o editura universitara specializata in cursuri, manuale, studii si eseuri din domeniul stiintelor socio-umane - teoria comunicarii, analiza publicitara, relatii publice, studiul mass media, sociologie si psihologie sociala. Comunicare.ro urmareste recuperarea sistematica a clasicilor stiintelor comunicarii, dar si familiarizarea publicului romanesc cu autori de ultima generatie si cu teorii din actualitatea imediata, care genereaza dezbateri si curente noi.
Cecilia Stefanescu
PR Manager
Strada Povernei 6-8, Sector 1, Bucuresti
tel./fax 313 58 95
cecilia.stefanescu@comunicare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-comunicare-ro/lansarile-editurii-comunicare-ro-la-bookarest-2004