Textele hieroglifice egiptene au fost decriptate în lucrarea PROGRAMUL TERRA ÎN EGIPTUL ANTIC - COMPUTERUL GENETIC AL ZEILOR de Toni Victor Moldovan

Sibiu - 23 iunie 2021

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare

Live site

Autor – Toni Victor Moldovan este medic roman specialist ATI care practică curent în Suedia. Autorul a publicat încă de acum 23 de ani „Programul Terra” în ediții succesive și a susținut numeroase interviuri televizate de-a lungul anilor cu, printre alții, Aristide Buhoiu, Mihai Bădescu, Radu Grozea și Alexandru Mironov.
Descriere: Noua lucrare în 3 volume, publicată în mai 2021, este o decodare științifică a textelor hieroglifice egiptene. Decriptarea se bazează pe științe moderne cum ar fi genetica, biologia, embriologia, medicina energetică, fizică teoretică, în special fizica hologramelor computaționale.
Lucrarea constituie un brevet mondial de decriptare a textelor hieroglifice, în principal a Cărții Egiptene a Morților, dar și a altor texte vechi cum ar fi Zoharul și alte scrieri aramaice.
Lucrarea poate fi descrisă ca una tehnică și este prezentată în trei volume, unul de traduceri și două de decriptare, totalizând circa 1500 de pagini. Primul volum conține un poster în grafică 3D color, 50 x70 cm al computerului genetic.
Elementul central al lucrării este prezentarea detaliată în urma decriptării a biocomputerului genetic al civilizației ființelor extraterestre care au construit în Egiptul antic un program de inginerie genetică dedicat propriei reproduceri și evoluții genetice artificiale. Având patru secțiuni importante acest computer genetic decriptat prin analiza textelor hieroglifice și a Zoharului ne oferă inclusiv posibilitatea scrierii cu litere energetice a codului genetic al ființelor extraterestre la diverse nivele ale computerului genetic. Punctul culminant al lucrării constă în dezvăluirea nu numai a codului genetic al zeilor Egiptului, ci și a structurii celulei energetice zigot a acestor ființe extraterestre ale căror celule sunt haploide, adică cu un singur set de cromozomi, în număr de 23, față de cei 46 de cromozomi ai speciei umane.

Coperta volumului I

Coperta volumului I

Civilizațiile de pe Terra au apărut concomitent, iar rasele umane sunt rezultatul dezvoltării unor programe de inginerie genetică diferite de către civilizații extraterestre diferite, cooperante, dezvoltate dintr-un nod genetic comun, în zona de Galaxie în care ne aflăm. Populațiile migrate conform darwinismului pe toate continentele, nu nasc rase umane. Acestea se proiectează genetic numai în programe speciale de inginerie genetică.      Activitatea așa-zisă extraterestră pe Terra s-a derulat foarte probabil în multe etape, acestea fiind spațiate pe zeci de mii de ani, aflate la distanță de multe zeci sau sute de milioane de ani de la o altă intervenție. Ne este imposibil astăzi să aflăm istoria completă a omului și a raselor umanoide extraterestre implicate în nașterea și dispariția civilizațiilor umane. Mai multe texte vechi afirmă faptul că civilizațiile umane ale ultimilor 20.000-30.000 de ani s-au succedat ciclic, cam la 4000-6000 de ani, civilizația noastră fiind a cincea în acest lanț ciclic. Atribui dispariția omului de Neanderthal și a celorlalți hominizi și înlocuirea lor cu Homo Sapiens Sapiens exclusiv forțelor extra/intraterestre, zeilor care ne-au creat tehnic, prin inginerie genetică. Iar asta, nu au făcut-o de dragul nostru, ci în propriul LOR scop, propria evoluție genetică artificială bazându-se chiar pe această ciclicitate de omeniri inginerate tehnic.

Ființe extraterestre din Calea Lactee au renunțat la reproducerea sexuată, iar astăzi se situează pe o treaptă de dezvoltare tehnico-socială în care-și dictează evoluția genetică. Reproducerea se face prin intermediul ființelor umane pe care le includ într-un program de inginerie genetică cu standard genetic în tandem cu marca genetică a propriei LOR civilizații. Și totuși, în ciuda unei proiectări umane „după chipul și asemănarea zeilor”, distanța genetică dintre noi și ei este în continuare mare. De aceea, au nevoie de un computer genetic destinat transformării sufletului uman în suflet extraterestru.      Fără înțelegerea anatomiei energetice holografice a ființei umane, fără înțelegerea holografiei textelor vechi, acest puzzle literar și imagistic definit de mine ca minunăție tehnico-literară și tehnico-imagistică, nu poate fi pătruns. Metaforele ridicate la puterea a doua și a treia au rolul de compresie a informației.      Computerul genetic al zeilor Egiptului antic deține patru nivele de procesare genetică, foarte probabil asemănătoare cu cele ale celorlalți coproprietari ai Terrei. Nu am să descriu aici nivelele de procesare ale acestui computer, dar am să punctez câteva  idei pe care le consider majore după acest maraton.      Lucrarea prezintă detaliat toți zeii importanți ai Egiptului Antic, care de fapt sunt unde genetice structurate într-un computer genetic. Sintezele din carte disecă activitatea și rolul fiecărul „zeu” ce face parte din ierarhia zeilor mari, medii sau mici. Spre exemplu, marca genetică standard a zeilor Egiptului  este zeul Atum, în timp ce zeul Set este standardul minim de genetică umană ce poate fi transformată, metamorfozată în genetică extraterestră în computerul genetic numit generic în textele vechi POMUL VIEȚII.      După metamorfozarea sufletul egipteanului standard în structuri genetice de standard extraterestru, acest suflet este supus unui proces  de organogeneză inversă în canalele ca de lapis lazuli care sunt portaluri spațiu-timp-organogeneză inversă. Rezultatul este celula energetică unică zigot haploidă cu 23 de cromozomi care se va materializa și din care va lua naștere o ființă extraterestră.     Modelele schematice oferite de mine sunt modele 2D sau o combinație 2D/3D. Ideal ar fi un model 3D la o scală acceptabilă, care să ne ofere detaliile de construcție și o înțelegere adecvată. Un astfel de model se poate realiza fără probleme chiar sub forma unui film 3D care ne-ar da posibilitatea să explorăm spiralele și porțile computerului genetic, ca într-o călătorie fantastică, dar cu baze atât de reale.         Zeii ATUM își prezintă nu numai efortul devenirii LOR pe TERRA exprimat în piramide, temple, sarcofage, papirusuri și bazoreliefuri, ci își prezintă certificatul de naștere în care au înscris CODUL GENETIC ENERGETIC EXTRATERESTRU.       

Decriptarea textelor hieroglifice este însoțită de un volum de texte vechi egiptene printre care și cartea egipteană a morților,  într-o nouă traducere, cât se poate astăzi de exactă, făcută de Aura Ruxandra Moldovan .

Nota autorului către redacție: Pentru recenzia cărții, vă rog să mă contactați pentru a vă trimite cu titlu gratuit un exemplar. Cartea cere angajament în a fi citită, deoarece este o carte dificilă ce prezintă date cu un nivel ridicat de complexitate.

CONTACT – Dr. Toni Victor Moldovan

www.tonivictormoldovan.com

Email – contact@tonivictormoldovan.com

Sau : tonivictormoldovan@edituraconexiuni.com

Tel 0046704415791 (doar seara)

website: Toni Victor Moldovan - Programul Terra - Toni Victor Moldovanhttps://tonivictormoldovan.com 

canal youtube: Victor Toni Moldovan - YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCxmlOkrem6SqDwpVjbPZZkQ