Carti cu CD pentru copii

BUCURESTI - 31 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura CORESI a lansat pe piata trei carti pentru copii, insotite de CD: Basmele romanilor de Petre Ispirescu,
Cine se scoala de dimineata, departe ajunge. Antologie de proverbe si zicatori pentru elevi, de Michiela Poenaru si Cartea serbarilor scolare. Scenete si poezii pentru serbarile scolare, de Vasile PoenaruLa Editura CORESI au apărut următoarele cărţi pentru copii, însoțite de CD:


Basmele românilor (carte cu CD audio), autor Petre Ispirescu

O carte-bijuterie. Foarte bogat şi atractiv ilustrată color, cartea conţine 21 dintre cele mai cunoscute basme ale marelui scriitor. Textele sunt redate integral. CD-ul audio (80 de minute) oferă lectura celor mai importante trei basme din antologie: Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte, Greuceanu, Prâslea cel voinic şi merele de aur.
Micii cititori îşi pot savura basmele preferate, nu numai citindu-le, ci şi ascultându-le înainte de culcare sau în timp ce călătoresc cu maşina.

Cine se scoală de dimineaţă, departe ajunge. Antologie de proverbe şi zicători pentru elevi (carte cu CD audio), autor Michiela Poenaru

Cartea conţine proverbe şi zicători, grupate pe teme. Este bogat ilustrată color, astfel încât micii cititori să fie atraşi spre lectură. CD-ul conţine textul cărţii în lectura autoarei.
Prin această lucrare, copiii au acces la comorile de înţelepciune ale neamului românesc, putând să şi le însuşească încă din primii ani de şcoală.

Cartea Serbărilor Şcolare (carte cu CD audio), autor Vasile Poenaru

Cartea conţine 70 de poezii şi 15 scenete pentru serbările şcolare care se organizează la clasele I-VIII, precum şi partiturile cântecelor de pe CD.
CD-ul conţine 21 de cântece, compuse şi interpretate de Mihaela Stanciu.
Lucrarea este o excelentă sursă de învăţăminte şi amuzament pentru toţi copiii, precum şi o inepuizabilă sursă de inspiraţie şi instrument de lucru pentru toţi dascălii care continuă frumoasa tradiţie de a organiza serbări cu elevii lor.
Cele 21 de cântece cu siguranţă vor deveni şlagărele actualelor generaţii de elevi.

Cărțile pot fi procurate direct de la Editura CORESI sau din librăriile din toată țara.

Emilia Petrescu
0754 045 184

Despre Editura CORESI

Editura CORESI implineşte 20 de ani de existenţă la 28 decembrie 2009. Pentru a sărbători acest eveniment, pe toată perioada anului 2009, Editura oferă o reducere de 20% pentru toate cărţile sale.
Editura CORESI, persoana de contact Emilia Petrescu, sef serviciu comercial; tel/fax 021 3354129, 021 3352754, Bucuresti, Strada Mitropolit Dosoftei, nr. 6, sector 5.
coresi@coresi.net