Uni Garden – Spatiul Unimii

BUCURESTI - 10 iunie 2009

Comunicat tip General in Social

In intreaga lume s-a incercat realizarea unei societati armonioase; toate incercarile au dat gres, pentru ca nimeni nu si-a pus intrebarea de ce societatea nu este armonioasa, in mod natural. (Osho)

Universal Garden este un proiect ce reuneste patru elemente definitorii ale crearii unei societati armonioase, printr-o viziune unitara a vietii: dezoltarea personala si spirituala, sanatatea fizica si emotionala, viata ecologica si asistenta sociala.

Intr-o lume tot mai divizata de criza, un proiect pentru oameni, ce promoveaza armonia si unitatea, poate parea iluzoriu. Insa exact acestea doua sunt valori esentiale ce au nevoie sa fie materializate din ce in ce mai pregnant acum, in aceste vremuri de provocari deosebite si, in acelasi timp, de oportunitati extraordinare.

Si asta intrucat, cu adevarat, traim timpuri fara precedent in istoria cunoscuta a omenirii. Niciodata pana acum dezvoltarea tehnologica si cresterea interioara, spirituala nu au atins cote atat de inalte, in acelasi timp. Sunt vremuri de cotitura, de «confruntare» intre tendinte. Fiecare dintre noi participa la acest ‚scenariu’ pe care viata ne invita sa-l jucam in prezent.

Si care ar fi cea mai inteleapta alegere pe care am putea sa o facem, acum ? Fara indoiala ca este investitia in noi insine, in sanatatea si dezvoltarea noastra personala, in echilibrul nostru interior. Este singurul mod in care poti face fata cu succes oricaror provocari – si in care poti, de asemenea, să fii in contact cu orice oportunitati.

Universal Garden este un proiect ce are ca scop principal modificarea, prin exemplu viu, a conceptiei despre viata si fiinta umana, in ansamblul ei, precum si ridicarea nivelului de constiinta al participantilor. El pune in centru omul ca si complex trup fizic – ganduri – emotii – spirit, intentionand sa se adreseze tuturor acestor parti, prin diferite mijloace specifice, pentru vindecarea, vitalizarea si echilibrarea lor.

Acest lucru se realizeaza prin oferirea unui cadru adecvat, prin care participantii pot intelege (si, prin urmare, vor putea aplica si dupa ce parasesc centrul) valorile fundamentale ale unei vieti implinite: sanatatea, cooperarea, pacea interioara, armonia (atat interioara, cat si exterioara), prietenia, alimentatia naturala, creativitatea, bunatatea, generozitatea.

Acum, o idee care s-a infiripat cu aproape un an in urma a fost lansata. Si, la momentul potrivit, intregul Univers va «conspira» pentru realizarea ei.

Va asteptam sa contribuiti la viziunea Uni Garden si, impreuna, sa cream un spatiu al unimii!


Despre Editura FOR YOU

Editura FOR YOU si-a propus sa aduca cititorilor din Romania cele mai noi carti in materie de spiritualitate si gandire moderna.

Ne straduim se editam carti aparute in ultimii zece ani, deoarece in aceasta perioada s-au petrecut modificari profunde si semnificative in mentalitatea si gandirea oamenilor din lumea intreaga, in sensul unei tendinte tot mai puternice de a se indrepta catre Lumina si Iubire - doua aspecte esentiale care vor caracteriza mileniul al treilea.

In acest sens dorim sa contribuim cu cele mai noi informatii, pe care le oferim cu multa dragoste cititorilor nostri. Cu speranta ca iubirea noastra va va atinge pe toti cei care ne cititi, va asteptam sa ne vizitati site-ul si sa ne cititi cartile.

Monica Visan
Director editura For You
Str. Hagi Ghita Nr.58,
Sector 1, Bucuresti
021 665.62.23
0311.001.455
0744.35.29.63
0724.212.690
www.editura-foryou.ro
monica.visan@b.astral.ro