Anunț finalizare proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” V & I HERALD GRUP SRL

BUCURESTI - 3 august 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

V & I HERALD GRUP SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ” Sprijinirea și susținerea demersului editorial” proiect nr RUE M2-3.500 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Comunicat presa - Anunț finalizare proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”  V & I HERALD GRUP SRL - Masura 2

Comunicat presa - Anunț finalizare proiect “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” V & I HERALD GRUP SRL - Masura 2

Obiectivul proiectului a fost sprijinirea și susținerea demersului editorial în contextul crizei provocate de pandemia de COVID 19.

Principalele rezultatele obținute în urma implementării proiectului sunt:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării grantului.

Valoarea proiectului a fost de 444.505,59 lei (valoarea totală) din care: 386.526,60 lei grant și 57.978,99 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

Administrator

Victor SCRIMA

 

Website: https://www.edituraherald.ro/

Email: office@edituraherald.ro

Telefon: 021.3194060 Mobil:0744.888.388

Despre EDITURA HERALD

Infiintata in anul 1994, editura Herald asigura un acces nemijlocit la textele esentiale ale umanitatii, in cadrul unor colectii reprezentative pentru fiecare spatiu cultural. Sunt puse in circulatie operele cele mai relevante ale traditiilor spiritualitatii universale, prin intoarcerea la scrierile sacre si sapientiale, la valorificarea contributiilor esentiale din sfera religiei si a teologiei, a filozofiei culturii sau ezoterismului. Cele peste 20 de colectii tematice sunt structurate astfel incat sa ofere cunoasterea detaliata a unui anumit domeniu: Cultura si civilizatie, Manuscris, Carti fundamentale, Spiritualitate crestina sau Daoism.

Taguri: editura herald