Divinul feminin: o noua aparitie la Editura Herald!

BUCURESTI - 5 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Herald prezinta cartea Divinul feminin. Viziuni si profetii in traditia sapientiala, aparuta de curand in colectia Logos. Autorul lucrarii, cercetatorul australian John Noyce, exploreaza modul in care imaginile feminine ale Intelepciunii sau Divinitatii au fost invocate de-a lungul istoriei, in traditiile religioase si literare ale Europei.

Divinul feminin: o noua aparitie la Editura Herald!

In viziunea autorului, notiunea de “o singura zeita, mai multe manifestari”, care este acceptata in studiile asupra istoriei religiilor din Asia de Sud, s-ar putea aplica, de asemenea, traditiilor esoterice occidentale cu radacini in misticismul iudaic si crestin.

Descrieri ale acestor aparitii feminine, prezentate in aceasta lucrare ca „viziuni”, pot fi gasite intr-o arie diversa de relatari scrise care au fost categorisite ca „filosofie”, „religie” si „literatura” – toate au fost folosite in aceasta carte.

Despre EDITURA HERALD

Infiintata in anul 1994, editura Herald asigura un acces nemijlocit la textele esentiale ale umanitatii, in cadrul unor colectii reprezentative pentru fiecare spatiu cultural. Sunt puse in circulatie operele cele mai relevante ale traditiilor spiritualitatii universale, prin intoarcerea la scrierile sacre si sapientiale, la valorificarea contributiilor esentiale din sfera religiei si a teologiei, a filozofiei culturii sau ezoterismului.
Catalina Gaidau
PR Executive
Editura Herald

Tel: 021.319 40 60, 0743.050.507
Fax: 021.319 40 59, 021.319 40 60


catalina@edituraherald.ro