Hiparion Magazines anunta relansarea revistei DOMUS

BUCURESTI - 9 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Editura HIPARION MAGAZINES anunta relansarea revistei DOMUS, una dintre cele mai importante reviste de amenajari interioare din Romania. Schimbarea logo-ului si a layout-ului revistei, precum si schimbarile aduse pe partea redactionala, marcheaza un moment important din viaţa revistei: 10 ani de la aparitia pe piata.

Numarul din decembrie-ianuarie al revistei DOMUS a iesit pe piata in 30 noiembrie si are o prezentare grafica noua si o structura editoriala mult mai bine organizata. Revista va fi de acum incolo mai dinamica, mai alerta, mai interesanta, iar accentul va fi pus pe pragmatism.

In noul DOMUS capitolele sunt dedicate sugestiilor deco, amenajarilor si sfaturilor, camerelor pentru copii, bucatariei, baii şi gradinii. Rubrici ca “Te ajutam sa alegi”, “Propunerea stilistului”, “Trucuri si ponturi”, “Idei de furat” vor fi adevarate ghiduri de orientare a cititorilor care vor sa isi amenajeze locuinta. “Invitatie acasa”, “Focus camera copilului”, “Focus bucatarie”, “Focus baie” si “Focus gradina” vor prezenta amenajari reale, din Romania. Rubrica “Transformare de efect” va arata cum obiecte vechi sau de serie pot capata personalitate. “Chilipirul lunii” si “Detaliile fac diferenta” vor arata cititorilor ca si lucrurile mici, cu preturi accesibile, au rolul lor in amenajarea interiorului.

“In cei 10 ani de aparitie, DOMUS a fost un adevarat sprijin pentru cititorii pasionati de domeniul amenajarilor. Deciziile asupra finisajelor, accesoriilor, mobilierului si decoratiunilor au fost mai usor de luat alaturi de DOMUS! Acest lucru nu se va schimba: DOMUS, prin formula sa mai prietenoasa si mai practica, va ramane prietenul cel mai bun al iubitorilor home & deco!”, declara Mugur Kreiss, redactor-sef DOMUS.

Mugur Kreiss este arhitect si si-a inceput cariera in jurnalism la revista CASA LUX, in anul 1994. Timp de 14 ani, a fost art director si director editorial al acestei reviste, fiind totodata implicat si in realizarea celorlalte proiecte ale trustului.

Despre Editura Hiparion

Hiparion Magazines face parte din grupul Medien Holding, compania joint venture in domeniul media intre The Nova Group si Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Compania este actionar principal in societatea “R”, care editeaza cotidianul Romania libera, tipografia United Print si in Hiparion Magazines, care editeaza revistele Caminul, Casa mea, Domus, Planul casei mele, Util, Revista de unelte si echipamente, site-ul www.casamea.ro si produce emisiunile TV saptamanale ”Caminul de 5 stele” si “ Casamea.ro”

Bogdan Mireanu
Marketing Manager