CELE MAI FRUMOASE POEME DE DRAGOSTE

BUCURESTI - 26 martie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Humanitas Educational va invita la lansarea cartii CELE MAI FRUMOASE POEME DE DRAGOSTE, alese si traduse de Grete Tartler, intr-o editie multilingva.

CELE MAI FRUMOASE POEME DE DRAGOSTE

'Majoritatea poemelor sunt din spatiul european, mai ales din cel englez si german, datorita preferintelor mele subiective. Am tradus, desigur, doar din limbile pe care le cunosc, ceea ce limiteaza alegerea. Selectia a pastrat ordinea cronologica, oprindu-se la autori contemporani care au devenit, la randul lor, „clasici'. Nu numai din ratiuni de spatiu, dar si pentru ca standardul de „capodopera' presupune o slefuire care se dobandeste in timp.' (GRETE TARTLER)

LANSAREA CARTII VA AVEA LOC MARTI, 27 MARTIE 2007, ORA 17, LA LIBRARIA CARTURESTI, STR. PICTOR ARTHUR VERONA NR. 13, LANGA CINEMATOGRAFUL PATRIA.

Vor vorbi despre poezia de dragoste si despre traducerea de poezie: Ioana Parvulescu, Florin Iaru, Grete Tartler si Dana Papadima.

Va asteptam cu drag!

Despre Editura Humanitas Educational

Editura Humanitas Educational publica manuale si auxiliare scolare, dar si titluri in afara domeniului scolar: „Cercul artistilor disparuti“ (autor: Ion Barbu), „Timpul chitarelor electrice.Jurnal de calatorie in arhiva TVR“ (autor: Doru Ionescu), „Dictionar rock, pop, folk...remix“ (autori: Daniela Caraman Fotea si Cristian Nicolau) s.a.
Contact: Veronica Stancu, Director de Marketing, tel.: (021) 316 17 18.

veronica@humanitas.ro