TU IL VREI, EL NU TE VREA - Sapte cuvinte care au reusit sa schimbe pentru totdeauna conceptul de a fi într-o relatie cu cineva!

BUCURESTI - 27 februarie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

“Mi se pare ceva extraordinar ca tot ceea ce am eu de facut este sa fiu cât se poate de fericita cu viata mea, sa ma simt cât se poate de bine în pielea mea si sa duc o viata cât se poate de plina, astfel încât sa nu ma simt niciodata ca astept, de fapt, un tip care sa ma invite în oras. Si mai important decât orice, e bine sa ne amintim, noi toate, ca nu e nevoie sa complotam si sa urzim, sau sa ne milogim de cineva sa ne invite în oras, si asta pentru ca suntem fantastice!” — Liz Tucillo, scenarista a serialului Totul despre Sex si co-autoare a bestseller-ului «Tu îl vrei, el nu te vrea».

Cele sapte cuvinte care au reusit sa schimbe pentru totdeauna conceptul de a fi într-o relatie cu cineva si dorinta de a forma un cuplu sunt aduse din nou în atentia tuturor femeilor cu suflet tânar începând din 8 martie — la Editura Kondyli — într-o noua editie a cartii care a ocupat listele bestseller ale celor mai importante publicatii din SUA în 2006!

Iata si câteva din performantele sale:

#1 bestseller în New York Times
#1 bestseller în USA Today
#1 bestseller în Wall Street Journal
#1 bestseller în Publishers Weekly
Ajunsa la a 14-a editie în SUA în numai câteva luni dupa lansare.
Vânduta în 3 milioane de exemplare în întreaga lume.
Tradusa în 31 de tari !!!
Câstigatoare a primei editii Quill Book Awards în SUA.
Aflata pe listele bestseller New York Times timp de mai mult de un an !!!

De ce e aceasta carte asa de speciala si de ce a ajuns sa cucereasca inimile a mii de femei din România si milioane din întreaga lume?

Scrisa de un consultant si o scenarista ai serialului Totul despre Sex, Greg Behrendt si Liz Tucillo, cartea expune cu franchete si dezinvoltura, într-un limbaj direct, provocator si plin de umor suculent, ideea ca o femeie trebuie sa aiba puterea de a recunoaste la timp daca un barbat nu o vrea cu adevarat si de a nu se lasa amagita de sperante desarte atunci când semnele, aparent confuze ale partenerului, sunt atât de usor de descifrat.

“Inteligenta, hazlie si plina de un optimism debordant”, asa cum este caracterizata în Publishers Weekly, «Tu îl vrei, el nu te vrea» este, în sine, un apel catre toate femeile de a se respecta si iubi pe ele însele, pentru a fi iubite de barbati. “E pur si simplu un apel de desteptare”, spune Liz Tucillo. “E un apel de desteptare imperioasa, un apel haios si cât se poate de simplu.”

Despre Editura KONDYLI

Din aceeasi colectie de carti destinate femeilor indraznete si destepte, Editura Kondyli a mai publicat 'Tu mai vrei, el nu mai vrea' scrisa de Greg Behrendt si Amiira Behrendt si 'Ea il vrea in colivie, el o vrea de jucarie' (Un Ghid 'Ornitologic' de barbati) scrisa de Lauren Frances.
EDITURA KONDYLI
contact@kondyli.ro