De Ziua Internațională a Cărții, Editura Litera vă așteaptă la Noaptea Cărților Deschise (ediție online)

BUCURESTI - 22 aprilie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Noutățile 2024:
Deschidem grupul de Facebook Comunitatea cititorilor Litera oferind o carte-cadou: Paradis de Abdulrazak Gurnah, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură.
Începând cu 22 aprilie, ora 19.00, exclusiv pe litera.ro: reduceri de până la 90% și un pachet-cadou format din patru cărți must-read la cumpărături de peste 199 lei.

Partener al evenimentului: Word Vision România

Noaptea cartilor deschise

Noaptea cartilor deschise

 

De-a lungul anilor, Noaptea Cărților Deschise a fost un eveniment ce a călătorit prin inimi și a transformat capitala într-o scenă a poveștilor și a literaturii. Am străbătut străzile cu cărțile noastre, am creat biblioteci în Arcul de Triumf, am transformat poveștile în statui vivante și ne-am bucurat de festivaluri de lumină, de culoare și de generozitate. Împreună cu voi, cititorii noștri pasionați, am creat un univers în care lectura nu este doar o activitate solitară, ci o experiență colectivă ce ne unește într-o comunitate a inimilor deschise.

În acest an, cu ocazia celei de-a douăsprezecea ediții a evenimentului Noaptea Cărților Deschise, ne bucurăm să anunțăm inaugurarea noii noastre case, grupul de Facebook Comunitatea cititorilor Litera. În acest spațiu, fiecare membru va aduce cu el povestea sa unică, însă împreună vom alcătui un tablou divers al pasiunii pentru lectură și cunoaștere. Aici veți găsi noi prieteni, povești, recenzii, discuții înflăcărate și recomandări care vă vor ghida în călătoria voastră literară.

Membrii comunității au parte și de o surpriză de bun-venit: pot primi o carte-cadou cu totul excepțională: Paradis de Abdulrazak Gurnah, laureat al Premiul Nobel pentru Literatură. Odată cu startul ediției online Noaptea Cărților Deschise, cartea poate fi comandată gratis de pe litera.ro, în limita stocului disponibil (1 000 de exemplare își așteaptă cititorii), folosind un voucher unic primit pe mail și urmând pașii indicați pe grupul de Facebook Comunitatea cititorilor Litera. Mecanismul & regulamentul promoției este disponibil în secțiunea Files a grupului și pe site-ul nostru: https://bit.ly/3W9xn7f.

            Pe litera.ro, începând de luni, 22 aprilie, ora 19.00, te așteptăm cu reduceri de până la 90% la cărțile din oferta noastră editorială. În plus, la orice comandă de peste 199 lei am pregătit un pachet-cadou de cărți must-read pentru orice cititor curios și pasionat de cunoaștere: Rațiune și simțire de Jane Austen (primul volum din colecția Romane nemuritoare), Doamna Bovary de Gustave Flaubert (al optulea volum din colecția Mari Clasici ai Literaturii), Moarte pe Nil de Agatha Christie (al doilea volum din colecția Agatha Christie) și Platon. Adevărul este în altă parte de E.A. Dal Maschio (primul volum din colecția Descoperă filosofia).

            Vă așteptăm alături de noi la sărbătoarea cărții!

Despre Editura Litera

Editura Litera are o tradiție de 35 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat peste 9 000 de titluri, într-un tiraj total de peste 70 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/de-ziua-internationala-a-cartii-editura-litera-va-asteapta-la-noaptea-cartilor-deschise-editie-online