E coada la carte!

BUCURESTI - 14 octombrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editura Litera si ziarul Ring invita toti iubitorii de lectura la evenimentul E coada la carte !
Pasionatilor de lectura si entuziastilor, tuturor celor care nu se dau inapoi sa ofere cartilor cateva ore din viata lor, Litera le face o invitatie: veniti la coada la carte!

Vineri, 18 octombrie 2013, incepand cu orele 17, va invitam sa va asezati la coada simbolica din fata librariei Litera de pe Bd. Magheru nr. 8-10 (vizavi de hotelul Lido). Plecati mai devreme de la serviciu sau de la scoala, luati-va  colegii, familia sau prietenii si veniti sa va asezati la coada la carte. Punem la bataie 5 000 de carti bune! Cand ii va veni randul, fiecare participant va primi o carte-cadou din partea Editurii Litera. De asemenea, vor fi premiate cele mai inedite raspunsuri la provocarile noastre, iar cel mai argumentat raspuns la intrebarea „De ce citesc?” va fi recompensat cu un premiu de exceptie: 365 de carti de citit intr-un an. In plus, fiecare participant va primi un voucher cu 20% reducere la toata oferta librariei Litera pana la sfarsitul anului.

 Pana sa va vina randul sa primiti una dintre cele 5 000 de carti oferite de Editura Litera, aveti prilejul să discutati cu vecinii despre cartile preferate, sa comentati noile aparitii sau pur si simplu sa impartasiti opiniile voastre despre soarta cartii in Romania si in lume. Pentru cateva ore, cartea va deveni “Stirea zilei”, cel mai important subiect de dezbatere!

 Cele 5000 de carti oferite in cadrul campaniei fac parte din colectiile de fictiune ale editurii (Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toti, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira), colectiile de calatorie (Cartoville), carti practice sau pentru copii.

Haideti sa aratam tuturor ca pe romani inca ii mai intereseaza cartea si soarta ei si ca n-ar ezita sa stea la coada pentru a avea acest obiect indispensabil formarii noastre, dar care isi gaseste din ce in ce mai greu loc intr-o lume avida de divertisment facil. 

Retineti: cartea este hrana vitala a unei culturi, si fiecare dintre noi trebuie sa aiba parte de ea! E coada la carte, veniti!

Despre Editura Litera

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.