Editura Litera declară deschis sezonul Nunţilor ca la Carte!

BUCURESTI - 23 iulie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Editura Litera desfășoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie campania Nuntă ca la carte prin care oferă cărți pe post de mărturii tuturor invitaților la nunțile câștigătoare.

Știm că toți cititorii cad victime, la un moment dat, romantismului din cărți și aleg să se căsătorească, de aceea dorim să transpunem poveștile frumoase de dragoste din colecția Cărți Romantice în realitate și să transformăm nunțile în adevărate povești de iubire organizate ca la carte: un basm frumos în care dansul mirilor devine lectura mirilor, în care fiecare carte primită de către nunta și va purta un gând bun din partea mirilor pe prima pagina, în care meniul serii va include nu doar bunătăți culinare, ci și literare. 

Campania se desfașoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie, iar ultima zi de înscriere în tombolă pentru a câștiga o nuntă ca la carte este 10 august. În vederea înscrierii la concurs – fie pentru nunta lor, fie pentru nunta unui prieten –  cititorii trebuie să intre pe pagina de Facebook Cărți Romantice și să dea tag (eticheteze) într-un comentariu la postarea concursului minimum 10 invitați la nuntă sau prieteni. Cărțile sunt multe, dar oferta este limitată: doar 10 nunți se vor bucura să fie organizate ca la carte! Norocoșii vor fi aleși prin tragere la sorți. 

Colecţia Cărți romantice cuprinde cele mai iubite romane de dragoste savurate de mii de cititori din România. Discursul viu, natural, o ţesătură complexă de relaţii emoţionale şi un final fericit sunt astăzi mărci indiscutabile ale unui roman de dragoste de succes. Volumele colecției apar în fiecare zi de vineri împreună cu revista Libertatea pentru Femei

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia găsiți pe www.litera.ro, secțiunea Concursuri. 

Despre Editura Litera

Litera aniversează 25 de ani de existență!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și la București, Editura Litera. Se împlinesc așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte. Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de cărți!