Editura Litera lansează o colecție de lux: Agatha Christie, cele mai importante romane semnate de legendara autoare de literatură polițistă

BUCURESTI - 6 septembrie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm un nou eveniment editorial marcant al acestui început de toamnă - Editura Litera lansează colecția de lux: Agatha Christie. Cele mai cunoscute romane polițiste și de mister din literatura universală reunite acum într-o ediție limitată!

Agatha Christie

Agatha Christie

Calitatea grafică splendidă a volumelor și eleganța acestei colecții transformă experiența lecturii într-un veritabil moment de răsfăț, care completează în mod fericit provocările intelectuale pe care celebra Agatha Christie le-a lansat ca nimeni alta pasionaților de literatură polițistă. Cititorii vor fi angrenați într-un carusel de mistere alături de  personaje cunoscute în întreaga lume, de la Miss Marple la Hercule Poirot și la multe alte figuri cheie ale romanului de gen.


Volumele cult ale acestei colecții pot fi achiziționate prin abonament, opțiune disponibilă exclusiv pe site-ul Editurii Litera - https://www.litera.ro/abonamentagathachristie, cu o ofertă specială de abonare cu reducere, transport gratuit și cadouri exclusive ale colecției. Grație acestei oferte speciale de abonare, cititorii pot avea primele două volume ale colecție (Crima din Orient Express și Moarte pe Nil) la prețul exclusiv de 49,98 lei, dacă se abonează până pe 22 septembrie, și 79,98 lei pentru următoarele luni, dacă se abonează din 23 septembrie.
Colecția este disponibilă și la chioșcurile de presă din țara din data de 8 septembrie.

Lista volumelor poate fi consultată aici – https://www.litera.ro/abonamente.

Scriitoarea Agatha Christie este considerată una dintre cele mai mari autoare de romane polițiste și de mister din literatura universală. Opera sa prolifică atrage în continuare nenumărați adepți, fiind unul dintre cei mai traduși autori din lume, cu peste patru miliarde de exemplare ale cărților sale traduse în peste 100 de limbi din întreaga lume și numeroase adaptări pentru film, teatru și televiziune. Este creatoarea celor două celebre personaje arhicunoscute în lumea romanelor polițiste: simpatica Miss Marple și detectivul belgian Hercule Poirot.

Despre Editura Litera

Editura Litera are o tradiție de 34 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/editura-litera-lanseaza-o-colectie-de-lux-agatha-christie-cele-mai-importante-romane-semnate-de-legendara-autoare-de-literatura-politista