Editura Litera te asteapta la “Seara alegerilor sanatoase”!

BUCURESTI - 23 februarie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Joi, 24 februarie, incepand cu ora 19.00, in incinta Clubului La Bibliotheque, editura Litera va aduce in atentie cartea "Dieta Montignac pentru femei", a celebrului nutritionist francez Michel Montignac.

Impreuna cu invitatii nostri speciali – persoane avizate in domeniu, vor avea loc dezbateri si discutii despre adoptarea unui stil de viata sanatos:

Florentina Opris - realizator si prezentator TV

Alex Marcu - antrenor fitness

Ilies Campeanu - redactor coordonator al editurii Litera.

De asemenea, te invitam sa degusti cateva preparate culinare bazate pe retetele recomandate de Montignac, pregatite de Omnivore's Dilemma, cu ingrediente bio oferite de compania Nutrimont (www.montignacshop.ro).

Prezentarea cartii:

Adaptata perfect nevoilor nutritive ale organismului feminin, Dieta Montignac pentru femei este centrata pe acelasi principiu fundamental care a facut din dieta Montignac unul dintre cele mai renumite si eficiente regimuri de slabit, si anume ca nu ne ingrasam pentru ca mancam mult, ci pentru ca facem alegeri alimentare gresite.

Despre Editura Litera

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

Taguri: produsecartesanatatenutriţiemontignacdieta
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/editura-litera-te-asteapta-la-seara-alegerilor-sanatoase